Життя в СРСР: добре чи погано?

"Агаїнська ностальгія для СРСР", - скажеш.
Ноп. Трохи неправильно.
Хочу вивести в фотопору спогадів СРСР. Таким чином, ностальгічні (або капелюшки цієї епохи) можуть, очевидно, показати те, що вони люблять / не схожі / запам'ятовуються / гвоздики / покататися.
Так що ті, хто не спійманий погляд на дні.
Нехай вони будуть відрізнятися до епохи, яка вже стала історією.
Ви просто повинні підтвердити ваші слова з фото.
Це цікавіше.
Як ми? Красиві і поважні один одному :

Перший раз у першому класі.
1 вересня для першокласників завжди свято. Ви пам'ятаєте гордість, коли ви йдете в нову форму (що ви нещодавно пробували з таким ентузіазмом у дитячому світі), з квітами, з рюкзаком, за вами, перш за все, в житті «Peace Lesson»?

Жовтень.
По-перше, це трохи змащений, як це було. Єдине, що я пам'ятаю дуже добре - жовтень посилання. Змагання між посиланнями. Все рано добре, теплі спогади. І пам'ятаю, що ці ікони були загальними, і «модними» вважалися прозорим пластиком («скло») з фото всередині.

Піонери.
Багато судових рішень виходили з них. Я був піонером. А коли я отримав краватку, яка була в музеї революції, я ходив додому в неприпустимій куртці, щоб кожен міг бачити, що я вже був піонером. На жаль, я втратив свою краватку десь.

Піонерський табір.
Досить сказати, що я перший танцював з дівчиною (не примусово), перший раз відіграла «Зарниця», перший раз зустрічав світанку на піонерському в'язниці, а також мене і другу практично кинувся з табору для танців в заливці дощу :
Я все ще мав книгу російських казок, товстих і червоних, я прочитав їх до цілого розпаду ввечері, так як зараз це не дивно, вони слухали мене з інтересом!
Увечері висувають хліб з їдальні, витяжуючи їх з під подушкою до каструлі (подушки – спеціальна делікація). Після цього вся клумба була в крихтах :

Медицина.
Це було безкоштовно. Кожен рік, всі лікарі були там. Всі Будь-який.
Компанія / організація / школа / дитячий садок.
курорт? - Будь ласка. Санаторій? Походимо.
І тепер багато хто може похвалитися щорічними чеками і вакцинаціями?
У кращому випадку вони приводяться до фторографії ...

Автомобілі.
Мій батько пішов на роботу в Сибір, після приїзду купили білосніжну Мусковіте, як на фото. Коли я побачила її, був неймовірний почуття радості, він не може бути краще, ніж автомобіль :

Простір.
Хто не хоче бути астронатом? Я відчуваю, що кожен хоче. Ми знаємо всі астрономи за назвою, в порядку їх рейсів.
Зібрали штампи, календарі, книги, все, що потрібно зробити з космосом.

Армія.
Я скажу, що я не мав можливості послужити себе, але кожен вихідний, що я застрягаюся до телевізора, дивитися програму «Послуги Радянського Союзу». Сильний, просто - це образ чоловіка у вигляді цього часу.

Поліція.
З повагою Ми не боялися її, ми поважали її. Ви можете додати, хто ви зіткнулися.

Демонстрація 1 травня
Ви можете викликати всіх зомбі, які ви хочете, але це було реальне свято.

Р

Культура
Якими були фільми, які актори, як сьогодні можна порівняти з шедеврами цього часу? А ви, як ви знаєте, співробітники нашого театру Bolshoi запрошували всю планету!

Звісно, це мій дитинства і молоді спогади, які трохи наївні, але я думаю, що вони дуже подобаються. Я не поставив нічого негативного, я думаю, що це буде зібрано в коментарях, але друзі, бути об'єктивним і не одягом :

-img13---

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное