1026
Жінки якості, які приваблюють гідну людину в її житті:
1,1 км Гідність
Сама жінка заслуговує на те, щоб зробити нічого. Відчуття гідності асоціюється з чистотою і вірою в божественному захисті жінок. Яка гідність падає, віра, що хтось піклується про її падіння, тоді жінка намагається вирішити все в її житті самостійно, і так вона просто вбиває себе і перетворюється в дійсно нездатне істоту.
Знаки гідності:
• Він поважає своїх бажань.
Як правило, чоловік і жінка в одній родині мають одне загальне бажання - зробити чоловіка щасливим. Це зазвичай помилка на початку відносин. Непристойність означає, що право на ваші бажання, переконання, переваги. І якщо ми говоримо про питання «Чому варто довести до першого?», жінка повинна спочатку подарувати себе - її бажання.
Почуття, що «все навколо мене хоче подбати про мене. й
Жінки заслуговують назустріч завжди гідним чоловікам. Пристойна жінка завжди спирається на підтримку. Не потребує підтримки, оскільки вона завжди має план, вона може зробити все себе.
Фемінінова гідність – шахта, маскулінна гідність – шахта. Жінки народжуються, щоб мати свої бажання і цілі, досягнуті кимось. Людина - допомогти жінці досягти своїх бажань і цілей (або їх з нею, якщо вони душа кусає).
Вона не вважає себе ідеальним, тому вона намагається різні способи, щоб досягти того, що вона хоче з радістю.
Коли жінка перестає піклуватися про себе, це як крі для допомоги - Я відчуваю себе погано! Але чоловік приваблює не трагедії жінки, але шанс зробити її щасливим.
Жінки заслуговують на себе, бути красивими, привабливими.
Таке принцип – «Що знає людина, щоб почати відносини, доки не доводить інше». Якщо ви не можете будувати відносини з ним, немає проблеми, далі. Ми йдемо про стосунки на самому початку – перед шлюбом і застрахом.
Якщо чоловік не проявляє повагу її, вона перестає спілкуватися з ним. Якщо жінка продовжує спілкуватися з ким-небудь, хто не поважає її, її самооцінка краплі. Є такий механізм у психіці дітей і жінок – я суджу себе, як люди навколо мене лікують. Але перед тим, як знайти кохану людину, потрібно знайти своє суспільне коло, яке поважає жінці.
• Допомогти легко.
Не намагайтеся порадувати чоловіка самовдосконаленням. Жінка, постійно самопочуття, перестає бачити її. Це як препарат -- чим гірше, тим більше він бере на себе.
Жінка повинна відчувати себе, якщо вона є найбільш цікава людина на землі. Чоловіки збуджуються про це. Але спочатку ви повинні вірити, що це цікаво.