1663
Секрети продуктивності від Nikola Tesla
Є багато легенд про Нікола Тесла. Але одне – він був великим вченим, довго попереду його часу. Його робочі принципи є феноменальними: він не може спати, що не впливає на його продуктивність. Щоб дізнатися, чи працює його новий винахід, Tesla просто візуалізував його.
Ось котирування, які допоможуть нам зрозуміти таємницю цього великого чоловіка.
«Дія навіть найменшого істоти приносить про зміни у всьому Всесвіті. ?
Детальніше.
«На даний момент винахідник побудує пристрій для проведення незрілої ідеї, він неминучий у повній потужності своїх думок про деталі та недоліки механізму. У той час як він займається виправленнями і змінами, він відволікається, і найголовніша ідея, викладена спочатку, залишає його поле зору. Результати можуть бути досягнуті, але завжди за вартістю якості.
Мій метод відрізняється. Не поспішайте розпочати практичну роботу. Коли у мене є ідея, я відразу починає розвивати його уяві: Я змінив дизайн, вдосконалює і розумово встановлюємо механізм руху. Неважливо, що я роблю свою турбіну в моєму розумі або тестую її в майстерні. Я навіть помітив, що її баланс зламався. Неважливо тип механізму, результат буде таким же. Так я можу швидко розвивати і рефінувати поняття без дотику.
Враховуючи всі можливі та переконливі вдосконалення в винаході, і не видно слабкі сторони, я даю цей кінцевий продукт своєї інтелектуальної діяльності бетонною формою. Пристрій, який я придумав, завжди працює над тим, як я думаю, що це повинно, і досвід, як я запланований. У двадцять років немає виняток. Чому вона повинна бути різною?
Вступ.
«Навчання – це те, що передує точного знання. Наш мозок має, без сумніву, дуже чутливі нервові клітини, які дозволяють нам чути правду навіть тоді, коли він ще не доступний для логічних висновків або інших психічних зусиль. ?
Увійти
Після читання Сина Аби Нікола Тесла вирішив розпочати навчання своєї волі. «Насамперед це вимагає великих внутрішніх зусиль від нахилів і бажань, але протягом багатьох років суперечності були розгладжені, і в кінцевому підсумку мої бажання злилися. Це те, що вони зараз, і це секрет всіх успіхів, які я зробив. Ці експерименти так тісно пов'язані з моїм відкриттям обертального магнітного поля, якби вони були невід'ємною частиною його; без них я ніколи не придумав індукційний двигун. ?
Концентрація
«Я повністю вичерпаний, але я не можу зупинити роботу. Мій експеримент є настільки важливим, так красиво, тому дивовижний, що я можу навряд чи відірватися від них, щоб їсти. Коли я спробую спати, я думаю про них весь час. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я буду продовжувати до тих пір, поки я втратив мертвих.
Фізична сила
«У той час я відчув себе з важкою роботою і безперервним відображенням. Він (Мр. Сзігеті, який, згідно з вченим, володів феноменальною силою) дав мені уявлення про необхідність систематичного фізичного навантаження, а його пропозиція навчати мене була прийнята з готовністю. Ми працюємо щодня, і я швидко завоював сили. Моя любов також була помітно зміцнена, і коли мої думки перетворилися на предмет, який всмоктував всю свою увагу, я припинив увагу, щоб привернути довіру до успіху.