Lookbook: модний конкурс напередодні Дня закоханих

Напередодні гучного свята закоханих тематичні змагання та конкурси неоднозначні. Я пропоную вам подивитися на змагання моди, в якому беруть участь багато яскравих і стильних людей. Кожен рік, 14 лютого, Lookbook робить фотоконкурс для пар модних блогерів, метою якого є створення образу, який ідеально підійде з зображенням партнера. Творчість і уява не обмежені, і результат дивно гармонійно фотосесії, з яких можна просто не відбити. І у супроводі всіх образів, які надихають любовні історії з усього світу.

Особисто я насолоджуюсь переглядом LB фотоконкурсів. Модні блогери по всьому світу іноді просто дивляться з їх необмеженою уявою і цікавими образами. Конкурс на 14 лютого не перший раз. Тут, наприклад, є переможцями минулого року, які вдалося створити такі різні, але водночас такі гармонійні банти.

1,1 км Цукерки Серця, Канада

Маршалл і Джессіка відомі як Dream Team. Ця екстравагантна пара робить загальні яскраві фото пагони близько шести місяців, а їх зображення завжди гармонійні, барвисті, незвичайні і дуже цікаві. Зображення від 14 лютого не було винятком. В той час як всі виготовлені серця, шукаючи троянди і одяг в червоно-рожевих тонах, ця пара зробила своїми руками. Я ніколи не думав, що костюм Adidas пішов так добре з яскравою кислотою, колготкими і лаковим взуттям на високій підошві. Наші Гопники будуть шоковані.

р.

2,2 км Амортизатор бразильців

Чорна і біла романтична фотосесія з пари в любові з Бразилії є одним з фаворитів змагань.

748279

3. У Наша любов безперечно, інший трохи натхнення від Бразилії

Я думаю, що багато людей вже знають цей блогер. Priscilla є активним членом LB, тому не дивно, що вона взяла участь у цьому конкурсі. Дівчата показали світ свого цікавого тематичного образу, а її чоловіка Лева, з яким вона була разом 7 років.

Romwe Hearted Cardigan, Romwe Cat'S Блузка, Choies Vinyl Midi Спідниця, Dorotea Thrift Acessories

р.

4. У Четвертий, США+Австралія

Дві гармонійні образи від закоханих з різних країн. Величезна відстань не заважає їм любити один за 2 роки, а також брати участь у різних змаганнях моди. Цікаво, що вони об’єдналися з пристрастю до моди та стильного одягу. Він перетворився в довгострокові романтичні відносини. І це буває! Виконайте себе дзвінки Марі-Елізу своєї міцності і натхнення, і ці конкурси - діяльність, яка допомагає їм бути разом і на відстані.

р.

Nocturne намисто, Tailor і Stylist Dotty плаття, Vince Camuto щиколотки чоботи

5. Умань Соняшники для закоханих, Бразилія знову

6. Дзеркало закоханих, Словаччина

Красива пара з Словаччини, які також поділяють моду. Фоксі є відомим модним блогером, і її партнер є фотографом, автором всіх своїх фотосесій. Вони з протилежних сторін камери, але це не заважає їм бути разом, тому що вони діляться спільною пристрастю - мистецтво.

Foxy Green Handmade намисто, Foxy Green Handmade Bracelet, H&M Сорочка, Foxy Green Short Спідниця

Будь-який зацікавлений в процесі. У любові модні пари мають три більше днів для творчих пошуків, стильних експериментів і створення їх луків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І особливу подяку за натхнення та цікаві образи. Люблю всіх!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное