1149
Змінити світ навколо вас
Головний парадокс нашого часу є те, що...
Будівельні споруди, які ми будували, є величезними, але наш темп
Наші автомагістралі широкі, але наші думки є настільки обмеженими.
Ми витрачаємо більше, але заробляємо менше.
Ми купуємо більше, але ми знаємо менше.
Ми збільшимо наші цінності.
Наші будинки більші, і наші сім'ї менші.
Більше і більше матеріальних товарів, але менше часу, щоб насолоджуватися ними.
Більше і більше дипломів, але менша робота, яку ми обираємо самі.
Наші знання виростають, але ми менш здатні аналізувати і поширене почуття.
Ми випускаємо більше і більше препаратів, але парадоксально, наше здоров'я погіршується.
Ми відкрили атом, але наші преюдії все ще є таємницею.
Ми підкорюємо всесвіт, але наш власний Всесвіт залишається таємницею.
Ми збільшили тривалість життя, але не заповнили його значенням.
Ми судимо інших швидко, але ми забуваємо самі, коли нам потрібно. Але без цього ми не можемо змінити!
Ми сміхаємо менше, ніж і менше. Ми забуваємо, що це означає любити життя, природа, тварини, світ навколо нас, небо, море, Всесвіт, жінка, людина, дитина, все життя на цій планеті, і найголовніше, самі!
Вчимося любити себе найцінніший подарунок собі.
Щоб бути коханим, ви повинні спочатку любити себе. Це означає, що любити себе любити іншим. І навіть якщо величезний страх любові народжується з великою любов'ю, ми всі хочемо, щоб любити і бути коханим, ми всі прагнемо любити те, що ми робимо, ми всі хочемо прокидати в ранковому мисленні «Я люблю те, що я роблю!»
В іншому випадку ми не живемо, ми є, languish, stagnate, ми не робимо, ми стаємо непотрібним, ми стаємо частиною цієї нескінченної серії людей, які живуть своїм життям безперечно, люди, цифри яких постійно ростуть через власні страхи, сліпі переконання, упередження і... Ігнор. Ігнорові породи ненависті, страху, непереносимості та неспроможності. Населення світу становить 6,8 мільярдів, 75% від яких заробляють $2 на добу. У 15-х роках в нас буде 10 мільярдів, і якщо 9 мільярдів з них лангушів у нездатності, і лише 1 мільярди живих в змісті і багатства, то людство зіткнутиметься з найбільшою проблемою, яку він коли-небудь зіткнувся. Це буде означати початок війни, реальна війна.
Життя завжди знаходить правильний шлях – вірити його, бути готовим прийняти його, працювати над собою, жити з пристрастю і ніколи не відмовитися.