Охорона здоров'я є присудженням природи для обману своїх законів.

р.

Якщо людське тіло стало прозорим, і людина виглядала всередині себе, він відразу розуміє причину здоров'я, хронічної втоми і депресії.
Отже, деякі з нас могли бачити всередині вашого товстого кишечника до 10 кг запеченої, застрягти до стінок плодів або 1-2 літрів слизу, схожої на коричневу водоростей, в якій гельмінти слинуть.

На стінах кишечника самі виникають дивні рісти, схожі на медузи або гриби. Це те, що виглядають поліпи. У своїй черевній порожнині, особливо в нижній частині живота, вони побачать кластер скляного слизового оболонки. Я був особливо шокований прицілом власної печінки, фарширований гальками різних кольорів, забруднених масою палива.
Багато нирок будуть порошані піском, і деякі будуть кам'яні. Легені заповнюють сликом, а максимальні пазухи в деяких заповнюються 1-3 склянками пусу. У віці від 40 років буде здивовані, щоб знайти, що близько 1/3 клітин їх тіла стали застарілими і не виконувати свої функції.
Деякі з них вже загиблі і їх розкладання отруює тіло. Попри це, вони будуть виглядати брудною кров'ю, відклади в сухожиллях, зв'язках, і більше, що б побили їх.
Не даруйте в громадських місцях трюки, пам'ятайте: здоров'я не продається в пляшках з кольоровими стікерами !!! Охорона здоров'я є присудженням природи для обману своїх законів.