«Вовк стіни» - це не тільки новий фільм з DiCaprio, це справжній чоловік, торговець до кістки, який вдалося створити одну з найбільших брокерських компаній в Нью-Йорку - Stratton Oakmont. І хоча скандали пов'язані з ім'ям Йордана Белфорта (назволено, на його біографії фільм заснований), він, безумовно, має щось вчитися. Так сьогодні я представлю вам 5 бізнес-уроків від The Wolf of Wall Street.
1,1 км Ми не беремо на відповідь.
Як часто слово «не» звучить на іншому кінці лінії. В основному, ви намагаєтеся продати когось, що вони абсолютно не потрібні. Але Белфорт зробив. Він зробив це віртуозно. І одна частина його рецепта успіху полягає в тому, що він ніколи не взяв на відповідь. Продається і продовжує продаж. Що я навчаю команду. Він навчає його у навчанні.
«Не вішайте до тих пір, поки клієнт купує запас або гине ебать». – Йорданія Белфорт
2. Програма для успіху.
Белофрт завжди хотів бути мільйонером. І він зрозумів, що бути мільйонером, ви повинні подумати, що ви вже мали, що мільйон. Ви не повинні вірити, що ви повинні бути успішними, ви повинні діяти, як ви успішно з самого початку, від вашого зовнішнього вигляду до вашого способу життя.
«Я вірю в загальний занурення. Якщо ви хочете бути багатими, ви повинні допомогти вам бути багатими. Ви повинні позбутися від думок, які привели вас до бідності і замінити їх новими думками, думками багатства. Йорданія Belfort
3. У Продати переваги
Хто потребує акцій? Деякі паперові роботи, нічого іншого. Хто хоче придбати папір за такими цінами? Він не був продаж запасів. Він ніколи не почав бесіду, говорячи "купівельні запаси". Продам переваги. Продаж триповерхового будинку поза містом. Продам річний відпочинок в Гаваї. Він проданий фантазійними автомобілями. Але не запаси.
4. У Корпоративна культура
У кінофільмі звичаї та традиції Stratton Oakmont представлені досить докладно. Ханджі будуть шоковані ритуалами, які проводилися після успішного IPO або стрибати в продаж. Тепер я не рекомендую, що ви поставите всі ці лікарські засоби в вашій компанії, але важливі божевільні традиції. Ви добре працюєте, ви добре відпочиєте, не знаєте?
5. Умань Зарядити співробітників
Я впевнений, що оригінальний був ще краще. У деяких місцях вона була схожа на сермону, з натовпом, що б'є в релігійній ecstasy. Йорданія – справжній харизматичний лідер. Відкриваємо своїх співробітників, закріплюємо їх, запроваджує їх до успіху.