Нормальні люди.

Я часто в компанії нормальних людей. Щодня я оточує здоровими, спортивними і універсальними хлопцями і дівчатами, але як тільки я перехрестю поріг мого оточення, я відразу піду пеклі! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. отруювання не тільки себе, але і інших, навіть гірше, коли я бачу ходьба мати з колясками і цигаретом в їх зубі і пляшки пива в руці. Увечері в парку ви рідко познайомитеся з пішохідними парами з морозивом, соками, водою - ви в основному побачите, що щось схоже «IT» тому, що важко визначити стать, на жаль, пропаганда гомосексуальності полягає в моді, оскільки це трубна картка для деяких політиків і «європейських цінностей», на жаль, не завжди нормально і не прийнятно мені (Я не проти Європи, навпаки, поважаю її, а особливо німці - вони донори Європи, які давно були в кризі), тому любити свою батьківщину - і поважати сусідів. Похід в клуб або з нього, «IT», виснажений або струганий, відповідно, і схожий на половину - це деякі види тренду і норми для підлітків... сумність.
Деградація юнаків, які перетворюються на траву!
Але кожен з нас, або з причин нейтральності або байдужості, зайнятості, і найголовніше через те, що «не хвилюватися мене», «і мають свої власні мозки на їх плечі» – переходять і нічого не роблять. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Наші покоління вже давно були її рабами. Чи можливо, що це сталося?
Взяти участь, не байдужі до світу навколо вас, якщо кожен з нас займає перший крок і дає частину себе для створення і розвитку... ні, не суспільство, країни і т.д., але принаймні, починаючи з себе, вашої сім'ї, встановивши приклад для ваших дітей - МИ ДАЄМО ЦЬОМУ СВІТУ В КРАЩОМУ Бічні!

П.С. Але ні, що я роблю в такому негативному світлі? Ні, не всі вони, багато хлопців і дівчат, які йдуть на транспорті, щоб вивчити читання книг, плаття дечно, обговорити з друзями в перервах, як вони розслаблені в природі на вихідних, і не покласти їх коріння за комп'ютером в соціальних мережах, так як вони витрачали час з матір'ю - хто недавно дуже рідко дивиться (припустимо, кожен дуже зайнятий), як вони робили спорт і досягли бажаного результату, як вони грали ігри з друзями (живі ігри, розвиваються, спорт, інтелектуальні), які вони зараз забули. Чи є що ми? . й

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное