Посилання між пунктуальність і чеснотою.

На мою думку, особа, яка не здатна прийти в призначений час, виконання планових зобов'язань або дотримуватися графіку, не повинна бути довірена в інших питаннях. Людська страва може проявлятися багатьма способами, але не пунктуальність безперечно одна з симптомів.

У зв’язку з тим, що хтось інший час і поважає думку, майно, права, договори та угоди. Саме на цьому критерію я укладаю справу з особою. І неважливо, скільки разів я нехтую цим правилом (який я іноді охоче визнати), я завжди спалений.

Ось приклад: чоловік хотів би зробити бізнес зі мною, тому ми погодилися зустрітися з аеропортом, де був час і половина перерви між літаками. Я підтвердив факс, який я познайомлюсь з ним в терміналі прибуття після посадки, і ми будемо йти в бізнес-бар, щоб поговорити. Я полю, хлопець не був. Після того, як він прибув до аеропорту.

За десять хвилин до головного терміналу я відрізаю нашу розмову ще десять хвилин, щоб повернутися до воріт. І весь цей головний біль є заради зустрічі чоловіка, який так розшукує свої зобов’язання і мій час, щоб він не міг приїхати до правильного місця в рідному місті. Якщо він не змогла в такому неправомірному зобов'язання, варто вірити, що він може доставити більш важливі?

Я домовився працювати з ним. І, звичайно, був страшний. Він зв'язаний, обдурив, забув і плутав все і розумів нічого. Він скаже величезну куртку мого часу, і він коштує мені тисячі доларів, щоб позбутися від нього. Це не перший раз в житті. І, ймовірно, не останній. Але ось найбезпечніший принцип.

Неприємні люди не можуть бути довірені.

Дан Кеннеді.