800
Створіть значення, зробивши те, що ви любите.
Наш світ - це енергія.
Все, що ви можете купити в магазині, замовити онлайн або каталог, всі ці елементи купують енергію. Гроші є однаковою енергією.
Я навчаю людей грати в гітару. Покажіть, що я зробив урок і я був оплачений 1,000. У магазині я витратив, що тисячі на крупах. Магазин заробив чистий прибуток, що перейшов на постачальників і т.д. Натюрморт ще немає. Ця енергія просто пропущена в інші руки.
Як ви направляєте потік грошей на себе? Вам необхідно створити певну вартість, яка є, користь, і люди будуть платити за неї.
Як створити вартість в бізнесі? І бізнес – це значення! Це те, що ви даєте людям, щоб вони почувалися добре. Ви платите за гроші.
Гроші також енергія. Це індекс вашого розвитку в нішу, який ви вибрали. Підвищуйте свою компетентність в цій області, вирощуйте як професійний, так і ваш індекс буде рости.
Вирощування як професіонал краще в ніші, які ви любите. Зробляючи щось просто для грошей, створює штучний достаток і істинний успіх в цьому бізнесі буде важко досягти. Я працював офіціантом і барменом, почав свій бізнес.
Але я почав рости і заробляти тільки в моїй улюбленій ніші музики. Я знаю її серцем.
Створіть значення, зробивши те, що вам подобається, і ви досягнете успіху.
Автор: Михайло Пекушев