СВВ, отримайте. .

На початку минулого року одна з менеджерів салону BMW сміливо розповіла мені в особистій бесіді, що новий X5 тепер знає, як їздити за кордоном, вчив автомобіль для переміщення в космосі не тільки на плоскому асфальті і як докази, які пропонують приїхати до тестового приводу на позашляховику цього автомобіля, немає точки в відмові:
Прибув в салоні в обумовлений час, вони взяли машину з менеджером і пішли перевірити... Тест вирішив взяти все той же BMW X5 (E70) 3L дизель. Ми залишили асфальт і вирушили до вже підготовленого маршруту, там їх розкочували на піску, автомобіль вигорнувся і в кінці з словами: «або ви можете кидати в цю поле» відключили відкатну дорогу і потопають як на правих колесах на більшості я не хочу! Про те, що вони розповіли в салоні, також не демонстрували ознаки життя, порощені правими колесами вільно обертаються в отворах, викопаних ними отворів, а ліві колеса відмерли на землі.
5919499

Після невдалих спроб буджувати, менеджер все ще вирішив викликати допомогу, і хлопець прибув на X6!

припинили поруч з ударом німецького автомобіля, витягнувши болти разом, фіксують, підв'язують і ... X6 не може рухатися!

Він не кинув... він просто не міг переїхати на мокру землю, він стояв під кутом і він просто не міг витягти мотузку з мого друга.

Менеджери, які проводили цей тест-драйв, і які вже почали відчувати дискомфорт від того, що є занадто багато автомобілів і є занадто багато, щоб продовжити тест-драйв не працює, і на наших обличчях вже досить життєрадісні посмішки від усього, що відбувається вирішує зупинитися, щоб зупинитися, щоб бути розкішними підджипами і викликати «важку артилерію»! на допомогу виходить L200 з вже реальними замками, приводом, ручним редуктором і настроєм, щоб витягти з неприємностей! Потім, без проблем, витягнувши X6, він в свою чергу кинувся до раковини, швидше і не повернувся, чіплявся до X5, але це не було легко витягти так легко ... і цей бост не дав йому плавно, після 10 хвилин спроб, вони зробили міцно очікуване рішення, щоб закруглити бумер і спробувати витягнути його вперед ...
В результаті, тільки після переміщення з розкоченої твердої землі, наш пікап вантажівки висувається з передніми колесами на самому двигуні і отримує вгору ... після 10 хвилин відьмивання, втомлений менеджер виходить з нього, в вже розфарбована біла сорочка, і розповідає, що виходить, що гумова адаптована тільки для водіння на асфальті, і що зараз автомобіль вийде на реальні гравійні шини і все буде йти тут, витягти всіх і в цілому все буде прохолодно ...

72504669

Ну, як пообіцяв, наш рятувальник прийшов, але не надійшло з афера, щоб дізнатися, як є речі, або принаймні відчувати підніжжя землі, на якому він збирається їздити, цей молодий джентльмен з усього, перш ніж дістатися до нас тільки метр веде свою японську машину в поле, де він сміливо стоїть як міст по старому іржі. Що було на обличчях втомлених, заморожених, представників автомобільних дилерів слів не можна описати.

З початку цього тестового приводу було близько години, проходячи біля дороги почали зупиняти автомобілі, щоб зробити фотографії або просто подивитися на що відбувається.

На момент, коли я збираюся залишити поле бою «Німецькі спортивні кіски» і японські технології проти нашої російської мудії прийшов Патфайндер, і почав знімати повороти, витягаючи всіх, і все було невдало ... Почула, що навіть від Audi “розширювачі” з'явилася пізніше ... і останні чули сумні пам'ятки від менеджерів, які це було в день від свого “стаф трактора” ... Я не намагаюся довести, що імпортне обладнання не знає в будь-якому місці, крім асфальту, просто наявність електроніки не дуже мало, щоб замінити достатню людину в цій техніці, а потім ви можете тільки спиратися на свій поточний автомобіль, і ви не знаєте, як приїхати самостійно в лот.

Джерело: рибальська сітка