З точки зору дитини: Весілля

У роті дитини або пологів думки любові. «Прийміть, коли ви йдете на дівчину, щоб піти, і ви не подаруєте її батькам. й
Ярик, 6 років
«Коли люди люблять один одного, вони поцілунають весь час. Але потім вони втомилися поцілунок, і що вони роблять? Тоді вони маррі. Даша, 8 років

доб.

«Дуже були разом. А потім ми зустрілися в музеї.
Богдан, 6 років
«У коледжі мій батько запросив маму, щоб допомогти йому з домашньою роботою. Мами погодилися, а потім з'ясували, що Дад був набагато смартером, ніж він схильний бути. Женья, 7 років

«Я повинен любити те ж саме, що ви робите. Наприклад, вам подобається футбол, і ваша дружина переконана, що будинок завжди має чіпси і що робити. Алик, 9 років.
Мама каже, що я познайомлюся з розумним і добрим хлопцем. Але я, ймовірно, просто підбираю найвищий з блакитними очима. Мілана, 7 років

«Для своєї дружини вона красива, навіть якщо вранці вона здалася бджолиною. й
Миша, 8 років
«Мої мами ділиться своєю їжею, але вона не просить її. й
Таня, 6 років

«Про 75». Коли ви старий, ви можете зупинити роботу і лягти в ліжку весь час і любити один одному.
Аня, 8 років
«Я роблю свій щоденний догляд і шукаю дружину. й
Микита, 5 років

«Для дівчат одно, для хлопчиків одружених. Вони потребують когось, щоб очистити від них. й
Ірландська, 6 років
«Я отримав головний біль. Я дитина. Це занадто рано для мене, щоб думати про це. й
Ілля, 9 років

«Наступний час викликати ще один хлопчик. Я ніколи не нудьгувати, навіть коли Антоша грає роботи на дому. Це, мабуть, просто любов... Аріна, 6 років.
«Я відкинувся і приховує під ліжком. І я зателефоную на телевізор, щоб розповісти їм, що я був мертвим.
Гордій, 9 років

«Ви не можете поцікавити дівчину до тих пір, поки ви втратили гроші на кільце. Мені ще потрібно 20 рублів.
Арсенія, 7 років
«Особливо не поцікавити в громадському житті. Якщо хтось бачить його, ви можете стояти всі мультфільми в кутку. Але якщо ніхто не дивився, я поцікав досить хлопчик. Довгий час. Настя, 6 років

Джерело: nnm.me