Jimmy Choo, Bally, Lardini, Sergio Rossi, Aquazzura, Giorgio Armani, Pal Zileri та щебетати

Що потрібно для успішної рекламної кампанії? Привабливий і переважно відомий жінка, яка повинна бути смугастою, або принаймні спробувала. Вибір впав на Nicole Kidman. 46-річна Австралійка з аристократичним виглядом позує практично ню для весняно-літнього колекції бренду Jimmy Choo.

1286474р.

Ніколь Кідман для Джиммі Чоо, Весна-Літо 2014

Jimmy Choo, Bally, Lardini, Sergio Rossi, Aquazzura, Giorgio Armani, Pal Zileri та щебетати

Ніколь Кідман для Джиммі Чоо, Весна-Літо 2014

У об'єктиві талановитого модного фотографа з Норвегії Солве Сундсбо актриса змогла відчути себе спокійною і впевнено в собі насолоду її численними шанувальниками, особливо серед чоловічої половини населення. Пікантні зображення актриси будуть чітко забезпечувати високі продажі.

«Я люблю роботу з Солвою, він сповнений цікавих ідей. Він був веселим і відкрив нові перспективи для мене, хоча це трохи страшно в рази. Я кохав мінімалістичний стиль і спосіб сумки і взуття доповнює мене.
В той час як ми чекаємо прибуття нової колекції взуття та аксесуарів в бутиках, я пропоную вам подивитися відео з набору.

Творча співпраця між Кидманом та британським брендом Джиммі Чоо вже кілька років, а для акторки це третій фотосет для Чоо (повно не остання). Попередні образи актриси були набагато більш стриманими.

Nicole Kidman для Джиммі Чоо, Осінь/Зима 2013

677360 р.