Росес і Джесон.

Росі Мисливецьтон-Білілі, 26-річний британський супермодель відомий як один з «Таємних Ангелів вікторія», «Ясон Статех», талановитий британський 46-річний актор, відомий таким фільмам як «Великий бал», «Карти, гроші, два гармати», «Перевізник» і «Видаткові матеріали» нарешті вирішили одружитися.

Россі і Джесон були знайомства з 2010 року і тепер живуть в їх posh Лос-Анджелесі особняк. Вони розповіли про те, що цей літо вони збирали зв'язати вузол на півдні Англії - місце, де народилася модель.

За словами представників преси:

Це буде скромна заміська наречена, не далеко від того, де Россі виросли.
Вони, нарешті, зазначили дату і погодилися, що Англія - їх батьківщина - повинні бути місцем, де вони одружилися, хоча всі їхні друзі живуть в Лос-Анджелесі.

Ясон є щасливою людиною.

І пощастило Розі бути грішником.

Пара розщеплюється за короткий період минулого року, у вересні. Але, очевидно, Ясон зрозумів, що він не міг жити без Розі і нарешті зрозумів, що шлюб був дуже важливим для неї.

Розі і Ясоні мали кілька проблем в минулому, але зараз вони вирішили їх, тому що він зрозумілий, як важливо для свого коханого, щоб формалізувати свої відносини. Ясон має невелике бажання для всіх сімейних планів, але Росес готовий стати матір'ю і, звичайно, вона хоче одружитися перед тим, як мати дитину.

Rosie і Jason на післяопераційній партії.

Нещодавно Росі сказав в пресі, що здається дуже цікавими часами для неї, але вона відмовилася переходити в деталі.

Модель пояснена до Times:

Я не хочу говорити про це. У мене є дуже цікаві перспективи кар'єри.

Вона також підтвердила, що материнство може бути одним з цих подій, і що вона дійсно хотів би спробувати свою руку, будучи мати:

Коли попросила, якщо вона планувала дитину зараз, Розі відповів:

Може бути я не впевнений ще... Але я дійсно шукаю все, що стосується ролі жінки і матері.
6673740

Разом.