789
Економія електроенергії
На нашому ринку є багато пристроїв, які «допомоги» для економії електроенергії. Зацікавлююсь знайомитися з таким пристроєм, що перенаправляє про себе, і я замовив такий пристрій на сайті megahertz.com.ua. Хочу поділитися те, що я бачив з вами. Не судити мене суворо, це мій перший пост. В той час як я бачив ціни на 499 грн, 399 грн і так на совісті не дозволили витрачати дні. Зняти знижку. І для спортивного інтересу...
Пристрій прийшов в такий здавалося б непоганий ящик. До того, як я забрав його. Коробка зважує разом з пристроєм близько 125 грам.
Як виглядає пристрій в коробці. Це не дивно.
З якоїсь причини світлодіоди дві зелені. Ми можемо поставити деякі.
Пристрій призначений для підключення до навантаження до 25,000 Вт. "Я не підтверджую факт і читаю з етикетки."
Я думаю, і я не можу. Але після того, як я відкрив його, я кинувся в гістеричний сміху. Я чекав побачити принаймні конденсатор.
В результаті я побачила два світлодіоди і чотири резистори для живлення їх.
Підтвердили мої очікування. Лохотрон у чистому вигляді.
Результатом є те, що цей пристрій не зберігає електрику, але займе більше енергії світлодіодів.
Джерело: рибальська сітка
Пристрій прийшов в такий здавалося б непоганий ящик. До того, як я забрав його. Коробка зважує разом з пристроєм близько 125 грам.
Як виглядає пристрій в коробці. Це не дивно.
З якоїсь причини світлодіоди дві зелені. Ми можемо поставити деякі.
Пристрій призначений для підключення до навантаження до 25,000 Вт. "Я не підтверджую факт і читаю з етикетки."
Я думаю, і я не можу. Але після того, як я відкрив його, я кинувся в гістеричний сміху. Я чекав побачити принаймні конденсатор.
В результаті я побачила два світлодіоди і чотири резистори для живлення їх.
Підтвердили мої очікування. Лохотрон у чистому вигляді.
Результатом є те, що цей пристрій не зберігає електрику, але займе більше енергії світлодіодів.
Джерело: рибальська сітка