Раре Мерседес W123

Дуже цікавим є ставлення білоруських до автомобілів 1980-х років. Деякі автолюбителі (особливо на периферії) сприймають такі «старі чоловіки» як тільки недорогі автомобілі, які можуть бути придбані на тисячі і половина і, інвестувавши пару сотень, експлуатувати без знаючи гранату.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І лінія між «рубішом» і «класичними» дуже розмита. Ось Mercedes W123. Інтернет є повним оголошенням для продажу цієї моделі на 1-2 тис. дол. США. Але є варіанти, вартість яких ближче до викопаного 10 тис. Герой сучасної статті W123. Власник стверджує, що автомобіль не проїхав за останні 18 років і не бачив суворих зим або спекотним сонцем.

7500 р.

Оригінальний пробіг автомобіля становить 330 тис. км. За останні 18 років вона подорожувала 32,000. Дитячий автомобіль. Його вік не дає йому їздити, тому він вирішив взяти участь з цим іграшкам. Автомобіль в дивовижному стані. Тепер ви побачите себе, Андрій, який зустрів нас в своєму Toyota і взяв нас за межами Мінська, почав діалог: старий Mercedes зберігається в гаражі заміського будинку.

Габаритний зображення

У с. ми чекали темно-зеленого Mercedes W123 280E, який розкочував лінію збірки у 1982 році. Під витяжкою - 2,8-літровий інлайн "шіст" з двома верхніми кам'яними валами (DOHC) і подвійною ланкою, 185 к.с. (в 5800 об / хв) і з максимальним крутним моментом 240 Нм (в 4500 об / хв). На відміну від інших модифікацій, W123 з двигуном M110 був парований 5-ступінчастою «механікою». Щоб бути чесним, на 32-річній машині, я тільки очікував побачити чотириступінчасті.

20

Вже на перший погляд на машині зрозуміло, що тіло в відмінному стані протягом років. Є багато 123х в Мінську, але більшість з них вже страшні подивитися. Тут - немає іржі, неперевершених деталей зовнішнього вигляду, дешевих китайських дисків або інших "реквардій" часу.

«Автомобіль 32 роки і блискучий на фарбі!» Він ніколи не був пофарбований - все це фабрично. Автомобіль довго зберігався в гаражі і не бачив яскравого сонця. Протягом декількох років він не перейшов на всіх. Після того, як мій батько-в-право повірив мене з автомобілем, він відразу інвестував $1,650 в ньому. Фільтри, масла, поради ... Я змінив всі витратні матеріали навколо. Нова батарея. Одна тривожна вартість декількох сотень доларів завдяки складності з проводкою. Тепер, до речі, я шкодую, що надягає. Світла цибулина була привезена безпосередньо до передньої панелі, і вона зіпсує всю оригінальність кабіни. Додатково «новий», я вірю, — сказав власник Мерседесу під час прогріву автомобіля.

Р

р.

(Багато)

Починав старий "шіст" легко. Перший раз. Кілька хвилин гучних поворотів «теплий» і автомобіля тихо «смак» заготовки. Я знаходився на машині і знайшов пару проблем. По-перше, на задній правих дверцятах є деякі наклейки з символами «О» і «К». Невеликий і непристойний, але вигляд злегка зіпсований. Далі до них є невеликий відступ, як якщо хтось відкрив двері до стовпа. Невелика розмиття фарби на кришці стовбура. Нема нічого скаржаться про те, що дав вік автомобіля. На всіх деталях - символізм Мерседес. хромовані деталі чудово виглядають.

«Це гарна ідея для інвестування пари тисяч доларів, щоб зробити автомобіль ідеальним. Перш за все, потрібно злегка пофарбувати деякі місця. Ви можете замовити цю фарбу з дилера Mercedes, і вона буде доставлена з Німеччини. Так, W123 все ще входить до каталогів і може бути обслуговує дилер. Я хотів би відновити сидіння водія. Він (як і всі інші) є пружинним і злегка «срібним». Тринадцять десятиліть. Що так дивно? Андрій

(Б)

Салон акуратний. Всі кнопки та вимикачі працюють. Я дивився, що W123 використовується м'який пластик переднього боку. На консолі є ключі електроприводу люка (роботи!), виправи фари та задні вікна. У зв'язку з цим було тривожне світло.

р.

р.

Андрій шукав оригінальний рекордер стрічки Mercedes, але за прийнятну ціну і не знайшов, тому це місце в салоні залишається вакантним. Далі до важеля 5-MCP - ключ "відомості" (відсоток старого світлового вимикача в квартирах) і колеса, що регулює баланс динаміків (переда / назад).

Я недавно прийшов з Mercedes Club. Сходження на машині з лущенням скла, всі килими прибули. Ми здивували, що на радіаторі майже немає комарів. Знайти W123 в цьому стані непросто сьогодні. Я думав, що багажник був новим. Є два оригінальні ключі. батько-в-право, а не експлуатував цей апарат. Вони колись запропонували її $6,000. Але я думаю, що це занадто дешево, Андрій сказав. Він хотів би отримати $9,000 для W123.

8802910р.

, Україна

Тулуб чистий і акуратний. Незвичайний для старого автомобіля. Підлога піднімається і досі неактуально. "У своєму 2004 році Тойота, в найгіршому стані", сміється Андрій. Під підлогою є запас з шиною Bridgestone. Після проведення експертизи та фотосесії він попросив їздити на машині. Так, звичайно. Тільки літня гума. Уважний, - сказав Андрій, відкриваючи двері.

Двері важкі. Для того, щоб закрити, потрібно добре зачистити. Але звучання при закриванні добре, ретельно Ні вібрація або кільце. Дзеркала заднього огляду відрізняється від сучасних - вони добре підвищують малюнок. Дзеркальний салон виглядає чудово. Назад можна приймати без використання сторони. Дякую за велике скло.

р.

Утеплення шуму не гірше кам'яного буріння тут. Газовий педаль має кілька сантиметрів вільного ходу (Я не знаю, якщо це необхідно), і з звички, яку я завжди довелося прокидати. Я пішов з боків кілька разів. Зберігати автомобіль під контролем не складно. Гальмів чутливі. Про це повідомляється.

Ручка є більш правильною для виклику "ножиці" - вона розташована зліва від педалового вузла. Помішаний на окремому педалі - кладемо на ручну гальмівку. Притягнути важіль зліва від рульового колеса - зняти. Важіль «поворотів» має поворотну частину, яка несе відповідальність за «з'єднання». Не існує важелі до правого керма.

Автомобіль привертає увагу зовні. Насичений колір відмінно виглядає на тлі снігового покриву. Не сумнівайтеся, що інші драйвери вийдуть на машині, і це W123 виділить більше на дорозі, ніж W221. Чи варто цей автомобіль $9,000? Важко сказати. Це питання має бути запропоновано експертами, які спеціалізуються на класичному Mercedes-Benz. У Німеччині для W123 у винятковому стані просять понад 10 тис. євро. Але ще не можна назвати «крім» станом цього екземпляра. Це багато пробігу.

Неймовірно, що це Мерседес стане автомобілем на будь-який день. Хоча я дійсно сподіваюсь, що це не так. Нехай новий власник все одно залишається тільки на дорогах до захоплення інших автолюбителів. Таке авто повинно бути «охолодженим», а не припарковано в салайн-критому дворі.

Джерело: auto.onliner.by