Шість уроків на креативу, що ви не навчитеся в школі

1,1 км Пам'ятайте, фахівці завжди критикують вас. Більша людина стає, більш глибоко він спеціалізується на певному полі, стає все більше його думки, і чим більше він фіксує себе на підтвердження того, що він сприймає як абсолютну правду в своїй галузі. Як результат, у разі протистояння з новими або різними ідеями, їх фокус буде переходити до відповідності. Чи є це послідовно з яким я думаю? Якщо ні, експерти витрачають багато часу, намагаючись пояснити, чому це не може бути зроблено, і чому це не може бути правильним.

2,2 км Довірте свої інстинкти. Не дозволяйте собі розкішатися під тиском. Альберт Ейнштейн був виведений з школи, оскільки його вплив на інших студентів був визнаний негативним. Він не змусив навчатися за рік до прийняття. Він був єдиним випускником курсу, який не отримав посаду вчителя після закінчення навчання, оскільки жоден з професорів не погодився дати йому рекомендації. І один з професорів, навіть сказав про Ейнштейн, що він був «найкращею собакою» всіх студентів.

3. У Немає такої речі. Коли ви не змогли, це не вдалося. Ви дізнаєтесь, що не працює. Завжди запитайте: «Що робити висновки з того, що це не працює?», “Чому я не знайшов, що я не можу відкрити раніше?” Якщо хтось каже, що ви ніколи не неправильно, ви йдете на когось, хто ніколи не спробував нічого нового. Ми не бачимо речей, як вони є.

4. У Ми бачимо речі, як ми. Таким чином, ретельно інтерпретуйте свій досвід. Будь-який досвід є нейтральним. Не має особливого значення. Ви є тим, хто має значення в залежності від того, як ви інтерпретуєте досвід. Один день помічник прийшов до Томаса Едісона, який працював на запаленні лампи в той час і сказав: «Так, після того, як ви вже встигли 5000 невдалих спроб!» Він не розумів, що він сказав. «Я виявив п’ять тисяч речей, які не працюють». Кожна з нас будує свою реальність в залежності від того, як ми вибираємо для інтерпретації власного досвіду.

5. Умань Завжди шукаємо індивідуальний підхід до кожного завдання. І не довіряйте свого першого погляду проблеми – це, ймовірно, на основі стереотипного мислення. Завжди подивіться на своє завдання з багатьох перспектив. І завжди пам'ятаю, що генії відрізнялися від пошуку нового способу пошуку конкретної проблеми. В цілому, коли ви змінюєте своє бачення проблеми, проблема починає змінюватися.

6. Жнівень Вивчення нестереоптичного мислення. Чи не думають аналітично або логічно. Виключається логіка, аналітика – це виняткове мислення, яке працює таким чином: все, що не має відношення до проблеми. Це як вони шукають способи створення можливостей. Креативні генії – це миссерці, які, навпаки, поглинають максимальну кількість всього в процесі їх мислення, в тому числі, що, здається, нічого не робити з питанням.

У висновку творчість завжди парадокс. Щоб створити, людина повинна мати деякі знання, але забути про знання; повинні бачити несподівані зв'язки між здавалося б не пов'язані речі – не маючи психіатричного діагнозу; повинні працювати важко – але все ж знайти час, щоб зробити нічого, поки творчий процес ненав'язаний в глибині несвідомих; повинні створювати нові ідеї – більшість з яких не буде сенсу.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное