Трагедія та статистика

Коли смерть на сцені була заповнена глибоким змістом, подається як трагічна едифікації. Згадуємо про самогубство Клеопатра з укусу отруйної змії або долі Дедемона, безневинно заплутаний ревно-морським чоловіком.
З Шекспіра, драматичне мистецтво пішло, я не знаю де. Я просто знаю, що смерть, особливо незначний характер, в голлівудському кіно не є подією на всіх. Bang-bang! Людина вниз, тримати пошук.
Це частково тому, що глядач симпатизує з основним характером, сила якого лежить в правді. Якщо він зняв когось в ході дії, коли практично не прицілився, то глядач розуміє, що це необхідно. Чим вище правда, тим більше ви повинні вбити.
Давайте скажемо Clint Eastwood. Вбиває лише за справу. Не пошкоджуйте кулі. Під час своєї кіно кар’єри він укладав 207 осіб, більшість всіх у 1968-му фільмі Де Орелс Даре. У ролі лейтенанта Шафера особисто загинув 73 фашистів за допомогою різних військової техніки.
У світових рейтингах це дає йому лише 6 місце. У 5-му місці японська Tomisaburo Wakayama. Його герой, Okami Itto, в valiant samurai бореться зуміли вбити 150 ворогів. Дивіться 1974 кіно Біле небо в пеклі.
Шведський велетень Dolph Lundgren зірвав в казках і сагах, де кровотікається в річках. Його особистий рахунок був 239 смертей екрана.

Сильвестр Stallone, як Рамбо, діяв в якості гірріля. Вбиті, як кажуть, індивідуально і вручну – лука з стрілками, холодною зброєю або просто підігнутими руками. Вони дивовижні. Загальна кількість жертв становить 267.

Я спробую уникати китайських фільмів останнім часом. У вбивствах мало людство, а безшумне руйнування сусіда, з точки зору, знижує драматичний бар. Не навіть статистика зберегти, хоча фігура вражає. Гонконгський актор Chow Yunfat загинув 295 осіб у 1992 році фільм Hard Boiled.

Але в першому місці – популярно улюблений Шварц, Арнольд Шварценгер, культуролог, губернатор Каліфорнії. Я піду до президенції, і там вони повинні народитися в Америці.
Але на екрані немає рівних. Пам'ятайте класичний, 1985 кіно Commando. 74 потерпілих, 51 впала його куля, два горла були вирізати, п'ять підірвали з гранатом, сьомі підірвали, одна була з пірсингом піку.
У ролі Термінатора він не був жартом. Загальна кількість загиблих у Шварценгері на 369 одиниць.
Я не навмисно сказати "гуман."
Після трьохсот я думаю, що трагедії закінчується, статистика починається.
Джерело Ваш текст за посиланням. й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное