ОПТ ПРО КІНА З СУБОРНИМ ІНСТРУМЕНТОМ ТА САС ОДА БІЗНЕСОМ

р.
Головна 1. Деякі люди починають шукати продукти з Китаю.

Почнемо з методами пошуку китайських товарів з офісу або будинку з так званими «офісними дослідженнями».

Найбільш радикальні люди починають шукати китайські виробники і оптовики з Китаю безпосередньо в Yandex або Google в Росії. Можливо, один з цих людей шукає російських дистриб'юторів товарів з Китаю. І хтось намагається знайти китайських постачальників в цьому екстравагантному шляху.

Цитувати: Якщо ви сидите в офісі невеликої китайської компанії, ви можете побачити, як китайська компанія шукає постачальників комплектуючих або маркетингових матеріалів. Наприклад, потрібно знайти новий друкарня, постачальник комплектуючих і т.д. Менеджер або його помічник типу в пошуковій системі, що потрібно і почати дзвінок. Але вони не шукають Яндекс або Google, існування яких вони можуть навіть не знати, але в своїх національних пошукових системах, наприклад, www.baidu.com.

Основні способи пошуку китайських постачальників в даний момент є: b2b-портали, виставки та ринки (в Гуанчжоу, Пекін, Шанхай і т.д.), рекомендації, знайомства, аналіз конкурентів. Виставки, ринки, рекомендації та знайомства – ви самі робите. Я особливо намагаюся покрити тему b2b порталів і рекомендувати мої послуги для перевірки китайських постачальників на місці.

Український переклад І. Огієнка

Не має сенс шукати в російськомовних пошукових системах для оптового продажу з Китаю, китайських постачальників, товарів з Китаю. Ви отримуєте 99 відсотків, швидше за все, щоб переселити сайти, половину роботи дивних каталогів товарів, або сайтів людей, які працюють за принципом «відправлення, я знаходжу інформацію для вас. й

Головна 2. Alibaba.com або “Сім-сім, відкрити!”

На початку років (2002-2005) існування цього б2б-порталу можна вважати роками благополуччя на alibaba.com. Відбувся реальні оптові китайські виробники і продавці, там було кілька шахраїв. Китайські шампани просто починають обхоплювати інтернет. Тепер, як і в давнину арабську казку, робери з'явилися на цьому (і інші) ринку, які «збирають гроші Алібабабабаба». й

Fraudulent Китайський бізнес на B2B Сайтах
Дуже просто. Китайський шахрайський бізнес базується на тому, що ділові поїздки в Китай не є дешевими (особливо на південь від Китаю) і багато малих і середніх компаній і підприємців воліють не подорожувати особисто китайському виробника або постачальнику, але купити товари оптом з Китаю віддалено.

Схема полягає в тому, що «безкоштовно» з інших країн цікавиться низькими цінами. Клієнт хоче зразки. Fraudsters купує високоякісні продукти в роздрібній торгівлі (див. де купити їх) і відправляти їх до потерпілого. Покупець має «покрадання» в руках з Китаю, відчуває його, намагаючись її на катоку і т.д., і приходить до висновку, що продукт відрізняється високою якістю. Клієнт сподівається, що він знайшов якісний китайський виробник, а не продавець «Китайська горбка», який втомився в дев'ятидесятницях. Потерпілий клієнт відправляє гроші на оптове відправлення китайських товарів для людей, які відправили їх зразки. Клієнт не підозрює, що гроші не надходить ніде, і ніхто не збирався відправити йому товари, як немає товарів і ні виробництва. А коли ви отримуєте гроші, немає офісу та телефонів цього «Китайського виробника / постачальника».

Крім Alibaba, існують інші міжнародні ринки b2b, такі як Made-in-China.com і GlobalSources.com.

Висновки з розділу 2:

1,1 км Перші оцінки виробників з Китаю можна зробити через b2b портали англійською мовою.
2,2 км Вам необхідно правильно формувати запити пошуку англійською мовою.

Головна 3. Які «Китайські виробники»?

Я розділив Китайські оптові постачальники на наступні групи:

1,1 км Китайський виробник – це організація, яка володіє засобами виробництва (машини, обладнання). Устаткування розташоване на власній або орендованої виробничій площі. Китайський виробник може виробляти товари власного дизайну та торгової марки, або зробити OEM-товарів для клієнтів. При цьому OEM-продукт є власним дизайном китайського виробника, або OEM-продукту з кресленнями (або електронними файлами-програмами для верстатів або інших вихідних матеріалів) від замовника. Це, клієнт є розробником цього китайського продукту, який потім написано "Маде в Китаї", хоча продукт розроблений в іншій країні. Іноді країна-розробник продукту стає «продуктором». У майбутньому продукт, виготовлений в Китаї і відправлений розробнику в Німеччині, стає чисто німецькою. У цьому випадку зазвичай написано на пакеті: «Традиційно висока якість Німеччини».

2,2 км Китайське виробництво є типом китайського виробника. Виробництво характеризується ручною роботою, мінімумом автоматизації виробничого процесу. Сировина та компоненти вже поставляються на інший китайський постачальник. Завдання мануфактури - зібрати все руками в єдине ціле, або виготовити об'єкт з сировини своїми руками, наприклад, сувенір. Виготовлення часто для складання меблів, простих інструментів, побутової техніки, виготовлення сувенірів. Виготовляти можна в будь-якому місці - на перших поверхах житлових будинків, в брусках на сільських ділянках і т.д. Ключовою особливістю мансарди є низька ціна готового виробу, виготовленого вручну. Ви будете розчаровані, якщо ви йдете до такого виробництва у людини. Китаянка дуже невибаглива. Основним недоліком виробництва є обмежений максимальний обсяг виробництва. Що таке, якщо ваш бізнес йде вгору, виробник може не впоратися з вашим обсягом. Або виробник може отримати ще один великий клієнт і не зможе виготовити товари в необхідному обсязі. Вам доведеться шукати додаткову мансарду, і це знову непорозуміння якості і умов праці.

3. У Китайський виробник з додатковим пасторментом є типом китайського виробника. У той же час китайський виробник самостійно виготовляє основний асортимент, а також пропонує додатковий асортимент з іншого китайського виробника до основного асортименту. В той же час, часто китайський виробник не говорить, що він не виробляє ці вироби, але дає весь асортимент китайських товарів для себе.

4. У Китайський розробник - це невелика компанія, особливо в галузі ІТ, яка може розвивати будь-який пристрій або група подібних пристроїв. У той же час компанія не володіє і не володіє засобами виробництва (в оренду або лізингу), але орендує офіс (можливо з меблями), в якому знаходиться відділ розвитку і відділ продажу. Сам пристрій, зокрема, якщо його основа є друкованою платою, замовляється від китайського виробника. Наприклад, у «підрядному виробництві друкованих плат». Крім того, на «складному виробництві», який вже належить до іншого китайського виробника, товар завершено, упакований в роздрібні контейнери (retailbox/giftbox) та транспортні контейнери (gofratara). Чіпс китайського розробника - він пропонує покупцеві готовий продукт, при цьому він не володіє засобами виробництва.

5. Умань Китайський великий оптовик є торговою організацією, яка пропонує оптом з Китаю. Китайський оптовик може продати невеликі оптові товари в іншу китайську посередницьку організацію.

6. Жнівень Китай Малий Оптова торгівля є торговою організацією, яка пропонує оптом з Китаю і в основному не працює безпосередньо з китайських виробників.

7. «Китайський виробник», ака «Китайський фрукт», при перегляді з центру, наприклад, з іншої країни, вона дуже схожа на китайський виробник або китайський оптовик. Судячи від того, що цей вид діяльності не вимирає, то, очевидно, є ще люди, які заповнюють себе першими бампами при роботі з іноземною торгівлею. Особливо при роботі з виробниками Китаю. Досвід дійсно коштує гроші. Іноді досвід досить дорогий.

Тепер, коли я закінчив цей класифікатор і перепрочитав його, я бачу, що він вийшов, приплив з префіксом «Китайський», але майже класичний класифікатор комерційних компаній, залучених до ланцюжка розподілу.

Головне нововведення мого класифікатора полягає в тому, що я намагаюся відрізняти групу, як китайський розробник. З точки зору класичної економіки, очевидно, головним чином Карл Маркс, знак володіння або не володіючи засобами виробництва, дозволяє цими китайськими компаніями розділити на різні групи. Я отриманий, коли ми говоримо на форумах (на моєму ринку): "виробник, виробник, виробник, завод, завод." А такі «виробники», «факторії» та «факторії» мають лише оренду офіс з орендованими меблями та їх 5-10 комп’ютерами, а також невеликий персонал найманих працівників. І немає машини.

На сайті Alibaba і Forty Thieves (alibaba.com), всі дані з групи китайських постачальників перетворюються в одну групу, яка називається китайською Виробником. Покупці мусять працювати з посередництвом. Кожен хоче працювати безпосередньо з китайською виробником. Великі та маленькі китайські оптовики, а також китайські розробники, повинні бути «Китайський виробник».

Глава 3 висновки:

1,1 км Не всі китайські постачальники - китайські виробники. Є більше компаній, ніж китайські виробники. Є також китайські розробники.
2,2 км Важливо розуміти: «Що ти ягідні поля чи точніше, що розмір вашого бізнесу?» Якщо ви дійсно купуєте з китайського виробника, або працювати з великим оптовиком є вашим варіантом. З виробництвом, звичайно, малогабаритних підприємств може працювати безпосередньо, без оптовиків.
3. У З усіх груп можна працювати з усіма, але групою шампанів.
4. Малі китайські оптовики (третя посилання в ланцюжку розподілу від виробника) є найменш вигідним варіантом серед китайських постачальників.

P.S. Є також китайські компанії, що належать іноземним компаніям.

Головна 4. Китайські оптовики не так погані хлопці – вигідно працювати з ними.

Кожен хоче працювати безпосередньо з китайськими виробниками. Але якщо є китайські оптові компанії, то хтось його потребує.

Подаруйте мені новий приклад від малого бізнесу. Влітку 2010 року я з Єкатеринбурга до Пекіна. Я мав розмову з хлопцем на площині. Зателефонуйте йому Сергію. Сергій був з обласного центру, сусіднього Єкатерінбурга. Сергій має п'ять магазинів взуття в обласному центрі та області. Магазини споживають стабільну кількість товарів. Сергій вже 7 років їздив на ринку взуття. У Пекіні він працює з 3 китайських оптовиків взуття. Коли Сергій приходить до Пекіна, він обирає китайські жіночі черевики (копії останніх європейських моделей) вартістю 2 млн рублів від кожного своїх партнерів. Але гроші оплачені після продажу товарів. Ось справа, коли кредит довіри перетворюється в товарний кредит від 6 мільйонів рублів. І намагатися взяти кредит у Російському банку за однакову суму без застави за майно більшого значення.

Є інші приклади. Не точка. І той факт, що посередники для своїх боргів дельта можуть надати товарні кредити своїм найкращим покупцям. І китайський виробник воліє схему 30% до 70%. Ви сплачуєте 30% - починайте виробництво, оплачуйте решту 70% вартості партії оптових товарів з Китаю - перевозіть готові товари. Вічне питання будь-якого бізнесу, чиї гроші ви вирощуєте свій бізнес. Краще, якщо це хтось інший.

Головна 5. Якість китайських товарів.

Тема якості вимагає багато уваги і не розкриється в цій короткій статті. Наявність сертифікатів ISO, RoHS, CE нічого не говорить про продукт. Товари з Китаю можуть бути нестандартними, токсичними і містять шкідливі речовини, які заборонені останніми двома зазначеними сертифікатами.

Я хотів би виділити такі причини, як якісна проблема деяких китайських товарів:

1,1 км Матеріал невідповідності

Цитувати: Або, скажеш, підшипники. Якщо неправильний сталевий сорт (сталь не легований), не відповідає класу точності, то такий підшипник не триває довго, хоча розмір відповідає російським або західним аналогам. Але підшипники є в багатьох споживчих товарах (біоциклах, роликах, інструментах тощо) і промислових товарах. Підшипник, як це летить швидко. Вся продукція не вдається і не може використовуватися до заміни підшипника.

Ще один приклад. Взуття. Я нещодавно туш з Москви в Гуанчжоу. Поговорили дівчину на площині. Давайте скажемо її ім'я Наталі. Наташа - комерційний директор одного з московських оптових підприємств взуття. Наташа проводить 2-3 тижні в Гуанчжоу, щоб контролювати завод, які вони працюють з. Це десята поїздка Наталії в Китаї. За словами Наталії, вона повинна контролювати все, в тому числі точність взуття, при виготовленні її з європейської моделі, ниток, шкіри тощо. Наташа каже, що раніше вона була кращою і китайськими партнерами була більш відповідальна за якість, але через кілька років роботи вони стали мережива і необхідно постійно стежити за виробництвом – що зроблено з того, як робиться і т.д. Але дійсно, якщо хоча б одна з компонентів – нехай кажуть нитки або клей будуть недоречні, а матеріал підошви, шкіра – найвища якість і дорогий, то таке взуття або черевики все ще швидко знизиться. Покупцям будуть скарги. Втрата оптових покупців. Я боїться без контролю якості, щоб віддалено купити щось з фотографії в Alibaba.com.

В цілому матеріали науки і товарознавства ... І це велика окрема тема.

2,2 км Китайська продукція не протестована в правому середовищі
Клімат Китаю і Росії відрізняється. Техніка може не працювати в холоді, не працювати як призначене, деталі можуть бути гофровані сталі. Китайські розробники можуть або не можуть очікувати цього. У своїй країні немає таких умов для тестування продукції.
Середня вага людини з Китаю і Росії також відрізняється. Тому, наприклад, двоколісні або чотириколісні транспортні засоби з металевою рамою можуть розбити під вагою російської, хоча китайська може приводити такі транспортні засоби протягом багатьох років, а каркас не розривається.

3. У Обладнання та недоліки програмного забезпечення

Якщо мова йде про комп'ютерні пристрої, то ми можемо говорити про дефекти друкованої плати або недоліки програмного забезпечення - драйвери та програмне забезпечення.

Юридично, договір поставки може укладати пункти про якість оптового продажу з Китаю. Але є багато нюансів. Почати з того, як контролювати цю якість і як його вимірювати. Оздоблення питань, в яких країна вирішить конфлікти в суді, у разі виникнення спорів за якістю і як ви будете виконувати судові рішення.

4. У Поганий підхід до виробництва.

На початку грудня 2010 року зустрілася з двома російськими дівчатами в Victoria Peak в Гонконгу. Вони виявилися каналізацією. Після чого накладаємо трохи. Я запитав питання про зацікавленість до мене.

Цитувати: Будь ласка, будь ласка, повідомте нам про те, що працівникам одягу в Китаї. Я вже говорив до бахіл. І я уявляю, що вони повинні контролювати виробництво взуття з європейської моделі, яка скопійована, контрольні нитки, шкіра, підошва і т.д. Що ви пришиває? Чому неможливо купити одяг в Китаї дистанційно? Чому ви повинні сидіти біля заводів в Китаї? Що таке специфіка? Яка сіль?

«Схарпенери» повинні контролювати виробництво одягу з європейської моделі, вибрати тканини, фітинги, нитки, оздоблення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так само, як і взуття. І в Китаї ви повинні бути постійно, тому що є багато заводів, і китайці постійно виявляються: коротше, довше, потім не в кольорі, то не в часі. У нас є місяць в рік тут.