9 Кращі книги

1,1 км Майк Михайловецький, Стартап з No Бюджетом

Ця книга незамінна для тих, хто вирощує стартап, для тих, хто збирається запустити стартап і переповнені сумнівами, і для всіх, хто хоче свою компанію, не будучи стартапом, щоб зберегти свій диск.

2. Борис Березовський - Як заробити гроші

Ось книга неординарної олігархи в екілі Бориса Березовського.

Книга сповнена яскравого прозорого і близького до порад про життя-виклики-рекомендації. І десь тут не було Книга відомого підприємця розповідає про психологічну сторону фінансової діяльності, дає оригінальні авторські рецепти успіху.

3. У Harvey McKay, Як вижити серед свиней

Представницькі мешканці глибокого моря не мають прямого відношення до теми, яка присвятила своїй книзі американський мільйонер Гарвей МакКай.

Предметом дослідження є успіх у бізнесі. Як вийти попереду конкурентів у здатності продати свій продукт, управляти комерційною структурою, стимулювати діяльність персоналу, зробити прибуткові угоди?

Для всіх цих і багатьох інших питань автор книги дає докладну відповідь.

4. Майк Мікавіт, метод гарбуза. Як стати лідером у вашій ніші без бюджету

80% стартапів гинуть в перші кілька років. Дуже складно підприємцю зрозуміти, як допитати, як залучити клієнтів і як наймати правильні працівники. У тій же ситуації автор книги з першим бізнесом.

Випадково дізнався про фермера, що вирощує гігантські гарбузи року після року, він зацікавив його метод і знайшов, що насправді багато спільного між вирощуванням культур і вирощуванням бізнесу.

5. Умань Юрій Мороз - Бізнес. Геніус книжка

Автор: За роки ведення бізнесу я розвивав розуміння бізнесу, які я думаю, люди цікавляться. Я не можу передати це розуміння коротко, в декількох вироках. Для того, щоб мій співрозмовник відчував, що я намагаюся передати йому, вона часто займає п'ять і більше годин безперервного спілкування. Після цього співрозмовник каже, що є щось в ньому, але він не може пояснити його іншому слухачеві. Висловлення, повторення, це розуміння різних людей, стає менш захоплюючим. І розповісти про те, що глибше не можна, не прокладаючи основи.

6. Білл Гейтс, бізнес зі швидкістю думки

Книга охоплює три ключові напрямки бізнесу: торгівля, виробництво та управління знаннями. У ній представлені як загальні ідеї для ведення бізнесу, так і специфічні рекомендації щодо використання інформаційних технологій.

У книзі Білл Гейтс окреслив принципи інформаційної логістики, на основі досвіду її використання в Microsoft. Автор був одним з перших пропозицій щодо застосування принципів цього нового напрямку в управлінні бізнесом для всіх рівнів державної, модернізації освіти і охорони здоров'я.

7. Про нас Томас Пітерс, поверніть себе в бренд

Сьогодні не вистачає, щоб зробити свою роботу добре. Важливо поспілкуватися з цими потенційними клієнтами.

Том Петрос – майстер. Його ім'я є глобальним брендом в управлінні. За створенням бренду є технологія. Ця книга пропонує 50 порад, як перетворити ваше ім'я в бренд. Ознайомтеся з правими порадами і ви зможете залучити своїх клієнтів під час підвищення ставок.

8. У Марк Фішер, Секрет мільйонера

Успішні люди кажуть, що «багате мислення» допомогли їм. Ви знаєте, як використовувати цей метод у вашому повсякденному житті? Секрет мільйонера розкриває секрети особистого і фінансового успіху і допоможе вам міцно вірити, що ви занадто можете контролювати свою власну долю. Кілька годин, витрачених на цю книгу, подарує вам впевненість і рішучість, потрібно розширити свої горизонти і зробити мрії реальністю.

Справжній канадський мільйонер розкриває секрет свого фінансового успіху, допомагаючи вірити, що ви, теж, можете контролювати вашу особисту долю і досягти виконання мрії.

9. Навігація Наполеон Хілл - Думайте і отримай

Якщо ви хочете дізнатися, як подолати всі перешкоди і знайти успіх, читати цю книгу, яка пройшла 42 видання в США. Вона дивовижна з її життєздатністю. Вам потрібно, щоб в будь-якому випадку.

У цій книзі ви знайдете перевірений план стати багатою людиною. Розкажіть, як діяти і як діяти відразу. Про те, що допомагає людині пересуватися в життя, розташувати своє щастя і помножувати багатство, а інші не можуть навіть початися.