795
8 Способи запуску
1,1 км Кінець минулого.
Якщо у вас є занадто багато проектів у вашій голові, забути про них і почати з чистого шиферу. Перемістити на наступний випадок тільки після завершення попереднього. Ви повинні бути зосереджені на одному.
2,2 км Список випадків.
Зробіть список всіх речей, які вам потрібно зробити, чи є чищення вашого будинку або ходьба собаки.
3. У Поширені випадки за пріоритетом
Оберіть найбільш важливі речі, які ви повинні зробити протягом дня, тижня або року. Потім виберіть наступний важливий момент, і так, поки ви отримаєте до кінця списку.
4. У Зареєструватися
Усунути все, що відволікає вас від речей, які ви дійсно повинні зробити. Не відволікаючись від книг, телебачення, комп'ютера. Це допоможе вам зосередитися на те, що потрібно зробити.
5. Умань Зробіть день
Ви можете знайти цю пораду трохи суперечливою для інших. Але якщо ви приймаєте відпочивати, ніхто не загине і світ не вийде, але тоді ви можете повернутися до роботи з зеленою енергією, тим самим підвищуючи свою продуктивність.
6. Очистити.
Зніміть робочий стіл, ваш будинок, шафа. Будь-які мене в житті викликає мез у вашій голові. Усувається розлад очищення вашого розуму.
7. Про нас Стоп аналіз.
Іноді ви проаналізуєте занадто багато, і вона запобігає переїзду. Якщо щось не виходить, не відмивайте себе або отримайте, ви завжди можете повернутися до неї пізніше, але в той же час, зробити щось інше.
8. У Мотивувати себе
Ви відкладаєте свій бізнес, якщо ви думаєте в своїй голові: «Я повинен вийти, але я не можу, я досить це зробити пізніше». Знайти нові способи мотивації себе.