Цікава історія.

999 р.
Відомий психолог розпочав семінар з психології підняття 500-рудного рахунку до вершини. У номері близько 200 осіб. За запитом психолога, який захоче вексель. Всі, якби на командуванні, підняті руки.
- До одного з вас отримує цей рахунок, я роблю щось з ним. Він зловив її вгору і просить, якщо хтось ще хотів її. Тексти пісень, а це означає: І кожна людина кладе руки знову.
- Потім він відповів. Я роблю те, що я роблю, і, кинувши вексель на підлозі, я злегка перемістив його з взуттям на брудній підлозі. Потім він підібрав його, вексель був подрібнений і брудний.
- Ну, скільки ти хочеш її так? - Все знову кладуть руки.
- Шановні друзі, - сказав психолог, "Ви просто навчитесь цінного уроку. Незважаючи на все, що я зробив з цим законопроектом, ви все хотіли, що це не втратило його значення. Це ще 500-розрядний рахунок.
Часто буває в нашому житті, які ми викидаємо з сідла, трамплінгу, лежачи на підлозі або в повному ситі. Це реалії нашого життя... У таких ситуаціях відчуваємо себе безцінно.
Ви ніколи не втратите своє значення. Ви завжди будете неоцінні тим, хто любить вас. Наше значення визначається не тим, що ми робимо або знаємо, але тим, хто ми.
Зайдіть до нас!