1362
10 Хати успішних людей
Щоб досягти своєї мети щастя і багатства, потрібно змінити себе, і зробити це, потрібно придбати нові знання, навички і звички успішних людей. Хати, які допоможуть мені стати багатим і успішним. Всі успішні підприємці та підприємці. Ось 10 звичок успішних людей.
1,1 км Підготовка планів і налаштування цілей.
Дуже корисною звичкою. Я зроблю плани на різні періоди часу. День, тиждень, місяць, квартал, рік, 5 років. Я також зробив окремий план для мого життя, де я докладний, хто хочу стати і що хочу мати. Я чітко бачу свої цілі і своєчасність їх досягнення. Якщо ви виявите, що вам необхідно, щоб визначити всі ваші цілі одночасно, встановити пріоритети для себе, то ті, які ви думаєте, що ви повинні досягти першого.
2,2 км Переміщення цілей і досягнення їх.
Якщо зроблені плани, то цілі є певними, зараз потрібно працювати над досягненням цілей. Необхідно, щоб рух до цілей, і їх досягнення, також стати звичкою. Потрібно виконувати всі щоденні завдання, не затримуючи їх – якби вони були всі термінові. Він розвиватиме дуже корисну якість – дисципліна. Ця якість допоможе наблизити вашу основну мету.
Не забудьте про основну мету - потрібно робити щодня, що буде наблизитися до неї. Це може бути: навчання, розвиток нових навичок, професійного зростання, знайомство з новими знайомствами та ін.
3. У Безперервне навчання.
Звичаєм постійного навчання є багато людей, які вже досягали свого життя. Багато успішних бізнесменів постійно навчаються – вони читають книжки, відвідують семінари та навчають себе інших людей. Після того, як світ ще не стоїть, всі зміни, і для того, щоб не відлягати від своїх конкурентів, необхідно постійно проходити тренінг. Я почав нову звичку читання, принаймні півгодини, щодня. У вашій бібліотеці є книги, які дають мені нові знання і надихають мене.
4. У Економія грошей.
Ця звичаї дозволить вам уникнути витрат, і дозволить вам краще керувати фінансами. До того, як ви купуєте щось, потрібно ретельно подумати, це дійсно потрібно? Ви завжди повинні перерахувати зміни і дізнатися реальну ціну товару. Кожен підприємець може заощадити гроші. Вам необхідно змінити своє ставлення до грошей – бути більш уважним до всього, що асоціюється з ним. Це не той, хто заробляє багато, але той, хто рятує більше.
5. Умань Розподіл фінансів.
Ви повинні зберегти принаймні 10% від будь-якої суми, зароблених. Це ще краще, якщо це 50%. Все залежить від доходів і витрат. Щоб збільшити дохід і зменшити витрати – це те, що дозволить вам заощадити більше грошей. Також необхідно зробити звичку розподілу вашого сімейного бюджету. Це допоможе краще контролювати і розподілити фінанси.
6. Настроювання.
Необхідно придбати цю звичку – завжди бути в гарному настрої. Посміхатися і жарт якомога частіше. Краще бути життєрадісною людиною, ніж сумний або небайдужий. Якщо ви дізнаєтесь, чи знаєте ви їх чи ні, якість Вашого спілкування значно покращиться. Нехай люди люблять похмурі і тьмяні обличчя. Я підніме настрій з улюбленою музикою та книгами для читання. Ви можете почати невеликий: спробувати, для початку, пару годин, провести, в великому настрою. Далі: збільшити час гарного настрою; не дати негативних подій, псувати настрій довго.
7. Про нас Зробіть нові знайомства і друзі.
Більшість з них є, тим більше можливостей буде збільшуватися, світогляд стане ширшим, і проблеми будуть легше вирішуватися. Єдиний стан полягає в тому, що друзі повинні бути гідними людьми. Якщо наші нові друзі краще, то ми краще. Якщо це гірше, то це буде «забути» з нами. Я вирішив поставити всі нові знайомства зі своїм списком, заперечуючи свої здібності і здібності.
8. У Виконувати і не відмовлятися.
Звичаї постійно діючої дії вдало бореться як з бодром, так і званістю, що генерує. Ті, хто має звичку актора, і вчиняються швидко. Не потрібно витрачати хвилину вільного часу, потрібно діяти. Я не входить до Netbook, і кожна безкоштовна хвилина, яку я вигідно. Ті, хто звичаю, не відмовляється в кінцевому підсумку. Це свідчить про всю історію. Головне - пересуватися в потрібний час і не повертатися назад.
9. Навігація Вирішення проблем.
Вони повинні бути адресовані на самому початку їх зовнішнього вигляду. В якості особистого та фінансового життя. Невеликі проблеми, як правило, виростають в великі проблеми, тому набагато важче вирішувати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вирішення проблем, подолання перешкод є дуже важливою звичкою. Без нього дуже складно переїхати до мети. Для розвитку цієї звички не обійтися без тренувань.
10. Улюблений бізнес.
Ми повинні любити нашу роботу. Якщо ми не хочемо, що ми робимо, нам потрібно залишити його і знайти щось, що нам подобається. Якщо, все життя, щоб не сподобалося, що тільки приносить гроші, то що щастя можна говорити про? Якщо очікування на вихідні, як позбутися від роботи, чому вам потрібна така робота? Якщо є невизначеність з вашим улюбленим, вам потрібно спробувати себе, в різних якості.