Емма Ватсон розкриває свій найбільший страх в інтерв'ю Wonderland

Емма Ватсон - успішна молода акторка, яка познайомилась з професійним регбі-плеєром - виходить, щоб тримати один секрет довгий час. Нарешті, вона вирішила розкрити секрет до журналу «Чудоленд».

Які проблеми можуть мати таку дівчину?

23 вона є багатомільйонером і має чоловічу, але Емма визнає, що незважаючи на це, вона неймовірно складна для неї, щоб бути в суспільстві.

Емма і її нове кохання.

23-річна актриса з Голлівуду, визнана багатою як найкрасивішою дівчиною року, бореться з страхом натовпів, з'являються тому, що важко спілкуватися з незнайомцями. У ванній кімнаті, коли вона йде (що буває досить рідко) на великі партії.

Я відчуваю, що я поважаю на нібито не насолоджуючись вечіркою, і тому не збираюся до вечірок. Правда є, я просто embarrassed ... Мені важко бути в суспільстві і я дуже закритий. На вечірках я відчуваю себе як Bambi перед горінням лісу.

Емма в лютому випуску Wonderland

У мене є багато, і це може бути занадто важко, тому я віддаю до ванної кімнати. Я маю нагоду бути самотнім! Шукаю чоловіка, що заважає. Я при невеликій розмові, і я не маю достатньо уваги, щоб слухати когось занадто довго.

У 2009 році Емма увійшла до престижного Браунського університету, але вона повинна викинутися через 18 місяців завдяки тому, що вона зірвала в серії фільму Гаррі Поттера.

Завдяки своєму божевільному графіку, Емма, який провів один рік в Оксфорді, перш ніж повернути свій університет, дізнався, як розслабитися і оцінити свій час.

Після того, як я дізнався, як виділити свій час, як бути окремо, і як керувати стресом. Якщо я не мав йти через це, я не зміг дізнатися його. Я не мав ідеї до того, що я був в біді. Ви знайдете хороших людей і поганих людей, і ви повинні зробити щось про це.

Впевнений, що я зрозуміла, що я просто не можу фізично робити все. В першу чергу я подумав, що я можу об'єднати зйомки, школи, друзів і сім'ї. Але я не міг. Не вдалося. Ви повинні дозволити собі відпочинок. Ось чому я так зацікавився медитації та йога. Я роблю деякі обряди перед сном. Допомагає мені багато проблем.

Фестиваль в Каннах, за словами Емма, залякати її.