Лев, я шкода!

Віталій Седюк, журналістка з України, знову страйкує. Цього разу він зумів ембаррасу ДіКапіріо себе під час міжнародного кінофестивалю Санта Барбара у четвер.

Лев, я шкода!

Український журналіст і великий жартувальник вирішив цей раз здивувати Леонардо Ді Капріо під час Міжнародного кінофестивалю.

Applaud DiCaprio для його мужності.

39-річний «Лео» став черговим актором, який піддався жарту українським журналістом.

Лев, я шкода! Р

У четвер, Леонардо захопився українським журналістом правою на червоному килимі. Так, такий актор не гріх і обіймає.

Лев, я шкода!

Leonardo DiCaprio і Мартін Scorsese поз поряд з Jonah Hill після отримання премії на міжнародному кінофестивалі Санта Барбара.

Лев, я шкода!

Другим перед атакою журналіст може спостерігатися підхід до DiCaprio на червоному килимі.

Смішні речі, пісочниці не затримали раптового нападу знаменитості. Те ж саме сталося в минулому місяці, коли Седюк «привабився» з обіймами на Bradley Cooper.

Лев, я шкода!

Віталія і Bradley Cooper на SAG Awards

Журналіст також побачив, коли він спробував поцілунати Вілл Сміт після прем'єри чоловіків в чорному 3 в Росії.

Лев, я шкода!

Віталій Седюк знає, як здивувати зірку.

І приїхали до співачки Adele на сцені «Громми».

Лев, я шкода!

Adele був єдиним, хто погодився взяти картину з Седюком після інциденту. Вона знає багато про те, що почуття гумору.

Але назад до Леонардо. На відео запрошують новий «піковий момент» за участю Седюка (потрібно якось зробити світове повідомлення):