Вирощування на спині, хвіст перетворив чоловіка в оману

Місто Аліпурдуар, розташоване в Індії, став об'єктом паломництва для більшості жителів Західного Бенгалу. Справа в тому, що в цьому місті проживає людина з 37-сантиметровим хвістом. За словами Дзеркальної таблички, мешканці Індіанського міста Аліпурдуар мають найбільшу повагу до 35-річного кандре Ораон (Chandre Oraon) через анатомічну функцію - 14,5-дюймовий (36.83 см) хвіст висить ззаду індійського.

Вони вірять, що людина є реінкарнацією апе-подібної індуїстої сутності Гануман і легко представляють докази його слів. індіанці говорять скептиками, які Chandra володіє такою божественною рисою, як можливість без зусиль піднятися дерев.

Багато хто присвячується поклонінням «несіту» для поїздки великих дистанцій, щоб зайняти місце в межах свого будинку і бути зціленим або благословенним дотику 37-сантиметрового хвоста.

«Мій брат, син не відчув себе, – каже Моніка Лакда, який прийшов до Аліупурдуару, щоб побачити імпровізований шрін. Ми дали йому ліки, але він був гіршим, тому ми вирішили піти в Chandra і отримати його благословення. По-перше після нашої поїздки, дитина відновила. Тексти пісень, а це означає: Ми віримо, що Chandre є втіленням чистоти, тому що він був навіть народився в день святого Ганумана. Але лікарі, які прийшли до висновку, що волосатий Додаток є рідкісним пологовим дефектом, самі бажали допомогти людині і запропонували, що він знімає хвіст.

Їхні слова, що похилили ідею операції «году» і Чандре. Після того, як мій мама спробував зрізати його, я отримав дуже хворий і майже помер. Тоді члени моєї сім'ї сказали, що хвороба є ознакою, що свідчить про божественне походження мого хвоста, і вона не може бути позбавлена. Попри те, що людина не завжди приємна. «Коли я був маленьким, сини в моєму селищі будуть сміятися і дражати мене. Як я отримав старше, проблеми погіршилися, тому що дівчата відмовилися зустріти мене. Вони відкривають, що причина цього ставлення є хвостом, вирощеним на спині. Я не маю спільного розуміння.

Згідно з дружиною Чандре, їх сімейне життя не виходило через спосіб життя чоловіка і його зовнішній вигляд. «Хто любить жити як мавпа, так і постійно сходження дерев. Крім того, його зовнішній вигляд залишає бажати кращого, жінка пояснила. Мої батьки загинули, коли я був молодий і мій братів, щоб зрадити мене, так що я мав на компроміс, щоб бути дружиною Chandra, хоча я не люблю його.

Джерело: fedpost.ru/lydi/44742-vyrosshij-na-spine-xvost-prevratil-muzhchinu-v-bozhestvo.html