Парасолька ніколи не висушена у відкритому стані – ні в офісі, ні на гостей. Необхідно скласти і покласти в спеціальний стенд або повісити.
Сумка не повинна покласти на коліна або на стілець. Невелика елегантна сумочка, зчеплення можна покласти на стіл, об'ємна сумочка висить на спині крісла, або покласти на підлогу, якщо в ресторанах немає спеціального крісла (наприклад, часто подаються). На підлозі.
Пакети CELLOPHANE допускаються тільки на поверненні з супермаркету, так як паперові торгові пакети з бутиків. Виготовляючи їх з вами, як сумка є шахрайством.
Домашній одяг – штани та светри, комфортні, але мають гідний вигляд. Горобку, піжами призначені для прогулянок у ванній кімнаті вранці, а ввечері – з ванної кімнати до спальні.
З моменту поселень дитини в окремому номері, навчайтеся вибити при вході в неї. Він зробить те ж саме перед входом до спальні.
Жінка може не знімати її капелюх і рукавички в приміщенні, але не її капелюх і рукавиці.
Загальна кількість ювелірних виробів за міжнародним протоколом не повинна перевищувати 13 одиниць, включаючи ювелірні кнопки. Кільце не надягає над рукавичками, але допускається браслет. Чим темніше вулиця, тим дорожче ювелірних виробів. Алмазки, які використовуються для вечірньої та одруженої жінки, але недавно він став правом носити діаманти в день.
Правила оформлення замовлення в ресторані: якщо ви скажете фразу: «Я запрошую тебе», значить, ви платите. Якщо жінка запрошує до ресторану бізнес-партнера, вона сплачує. Ще одна рецептура: «Ойдіть в ресторан» – в цьому випадку кожен сплачує за себе, і тільки якщо сам чоловік пропонує платити за жінку, вона може погодитися.
Людина завжди є першим входом в ліфт, але першим вихідним є один найближчий до дверей.
У машині найпрестижнішим є місце за водієм, він зайнятий жінкою, людина сидить поруч з нею, і коли він знаходився з автомобіля, він тримає двері і дає даму руку. Якщо чоловік є водінням, жінка воліє зайняти місце за спиною. Де б ви, людина повинна відкрити двері і допомогти вам. У діловому етикеті чоловіки все частіше порушують цю норму, використовуючи девіз феміністів: «Не є жінки і чоловіки в бізнесі. й
Щоб сказати, що ви на дієті є поганим тоном. Крім того, неможливе під цим приводом відмовити стравам, що пропонуються хоспісною господинею. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Також слід робити з спиртом. Чому ви не можете пити. Запитайте на біле сухе вино і просійте трохи.
Теми табу для маленької розмови: політика, релігія, здоров'я, гроші. Непристойне питання: "Діти, що плаття!" Скільки ви платите? Як відреагувати? "Це подарунок!" Перенести розмову на іншу тему. Якщо співрозмовник наполягає, акуратно скажеш: «Я не хотів би говорити про це. й
Кожна людина, яка досягла віку 12, повинна звернутися до вас. Почуття, щоб почути нашу "еліту" сказати "Ви" для офіціантів або хауфів. Навіть тим людям, з яким ви добре знаєте, в офісі краще звернутися до "Ви", щоб "Ви" - тільки в особистому режимі. Виняток є якщо ви є однолітками або близькими друзями. Як відреагувати, якщо співрозмовник наполегливо «підказки»? Побачити себе, «Я шкодую, ти йдеш мені?» Якщо ви не працюєте, ви подивитеся, “Соррі, чи знаєте тебе?” Наступним кроком є нейтральний шрус: «Соррі, ми не включили вас. й
Суддіти відсутнім, тобто просто неприпустимо, Неприпустимо говорити про близьких, зокрема обговорювати чоловіків, як це прийнято в нашій країні. Якщо ваш чоловік поганий, чому б не розірвати його? І це так само, як неприпустимо говорити з контемптом, з гранатометом про рідну країну.