Військовий музей Витаутаса Великого

Vytautas Великий музей знаходиться в Литві і пропонує своїм відвідувачам унікальну колекцію археологічних знахідок, холодних і вогнепальної зброї, військового фотографа, еволюції військового мистецтва і багато іншого. Давайте подивимося на це і подивимося цікаві експонати. У музеї є зовсім небагато. Ось перші оборонні конструкції.

р.

Це зміцнення пізнішого періоду.

р.

Середньовіччі.

Тут є просто чудові гармати.

Традиційно для військових музеїв, бронетехніки.

Гламурна бронетехніка.

Мортарі.

І це дуже крута колекція еволюції дрібних рук. Стрічки і карбіни.

3250Р. 3700Р.

До Калашнікова. СВД над ним.

І це розвиток литовської зброї. Я не думав, що Литва спробувала розвивати свої гармати. По суті, вони не виробляли і не були в сервісі. Але це не катування.

Це з тієї ж колекції гармати.

На світанку револьвера епоху.

Матеріал.

Альвари.

Я не знаю, що вони називають її японською.

Еволюція шоломів. Пікельхеми.

Різні шоломи.

Політ шолом поршняної авіації.

р.

Це щось сучасне.

р.

Миротворець ООН.

5823572

Уніформа сучасного солдата.

Але в історії. Гурріла Відділення.

Вогнетривкій зброї є фактично варіанти. Це хороша річ. Що таке геррілли придуматимуть.

Литовські частини були настільки хорошими частинцями, вони поїхали на Харлі. :

І це...
В цілому, є дві національні герої Сяпонас Даріус і Стас Гіренас військові пілоти. На початку ХХ ст. вони служив у ВПС США. У Нью-Йоркі до Каунаса запроваджують дистанцію. Ми придбали літак, модернізували його і пішли на рейс. Але перш ніж дістатися до місця призначення 600 км. збиток. У Литві вони шануються героями. Музей має хвилювання їх літака. Це не репліка, не інсталяція, в цілому, їх збиток літака в його оригінальній формі знаходиться в музеї.

р.

Шахи війни.

Найвищі нагороди Литви. На лівій стороні найвища державна премія є орденом Вітаюса Великого, присудженого за спецслужбами держави. На право є друга найстаріша нагорода Наказу Хреста Вітаю.

Джерело: antonio-j.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное