Гігантський Фрадді

Німецький собака названий Фредді вже визнаний найвищою собакою у Великобританії. До Всесвітнього рекорду, але це не проблема – собака все ще зростає.

18-місячний німецький собака ім. Фредді та його власник Claire Stoneman. Southend-on-Sea, Essex, Англія.

Якщо собака стоїть на своїх задніх ногах, її висота буде 223 см. Він буде баскетболістом. І на чотири ніжки, висота Фредди на зорках - 105 см. І це 18 місяців.

Чудовий Dane - це лише кілька сантиметрів, які є найвищою собакою у світі. Собака важить 77 кг, і кожен тиждень він їсть $100 їжі. Фредді також любить смажену курку і арахісове масло з тостом.
Але це не тільки гроші своєї господині, Claire Stoneman, які витрачаються на їжу. Собака вже переносить 14 диванів.

«Я приїжджаю додому і побачила море речей, що поширяться по всій кімнаті. Я не можу уявити життя без нього, говорить 38-річна жінка з Ессексу.

Гості можуть дістатися до Claire, що знаходиться приблизно в 30 хвилинах пішки. Але тільки вночі, як пам'ятка великого Дана лякає інших собак.

"Якщо він вирішив запустити після того, як собака, я не зможе його зупинити", - додає Claire.
Тепер рекордний тримач серед собак - чотирирічний собака від Мічигана Зуса, який входить до Книги рекордів Гуіннесса з зростанням 111 см. Він важить трохи більше 70 кг. і він займає близько $ 120, щоб купити корм для собаки для нього. І перед ним, заголовок найбільшого собаки, який був зіркою багатьох шоу.

Джерело: Новини.bigmir.net