1083
Як розводити замок
Чи пам'ятаєте такий особливий і знайомий спосіб феєрверків в Радянському Союзі, як монета на тросах? Абсолютно запам'ятовується. Важко вірити, але цей обряд не менш доречний в ці дні. Ви можете побачити це, дивлячись на це повідомлення. Я, як багато людей у великих містах, відвідати гіпермаркет один раз на тиждень. Це найзручніший для мене, щоб перейти до Mytishchin achan. Після тижня я приніс туди 6 тис. рублів. Загальний місяць - 24 тис., а рік - близько 300 тис. рублів. Що, протягом 3 років я хотів поставити СУВ там, і я хочу, щоб лікувати принаймні не гірше, ніж останні вихідні. Навігація Після того, як я прийшов до Ашана, і є кошики на замках! Ви кладете 10 рублів. - Тролей ненависний. Логіка зрозуміла для мене, це зроблено так, щоб кошики не кинули, коли ви повертаєте десять рублів, ви отримаєте назад. Я ніколи не пішов! Тексти пісень, а це означає: І я хочу, щоб покласти його на ваше місце!
... За перший раз я був плутаний – у мене немає десяткової монети. Я не бачив ніяких анонсів біля автостоянки, і не було анонсів заздалегідь, хоча я нагадую вам, що я відвідую куща на тижні. Крім того, кошики в аугані - 70 відсотків затінених, і перед тим, що я мав можливість пройти через і підібрати кошик, який якось рулони.
Так, для того, щоб вибрати кошик, який якось йде, я раджу зробити ключ.
Для виготовлення знадобиться: людина, 10-рубкова монета, плоский файл, свердло, 2мм свердло, 5мм свердла для навантажувача, лінійка або бар, нитка.
Візьміть 10 руб. монети. Перевірити діаметр. повинна бути 22мм.
Ви можете виміряти лінійку.
Ми беремо плоский файл, і ми повертаємо трохи монету.
В результаті «короткий діаметр» не повинен перевищувати 20.5 мм.
Ось початкова і завершена версія поруч з одним.
Візьміть свердло і 2 мм або так свердлити.
Ми свердлимо отвір з боку, як на фото.
Візьміть більший свердло з діаметром і zenkuyu.
Стрінг в. Кільце не дасть нитки руб.
Фінальний вигляд ключа.
Схематичне застосування. Нитка необхідна для того, щоб монета не випадає з рук при використанні і, головне, за допомогою нитки, легко вимикати і витягти монету.
Весь процес займає пару секунд, тобто не довше, ніж метод, який накладається магазином.
Харчування може використовувати монету без отвору і ниток.
Джерело: Бабуін77
-img12---
Джерело: рибальська сітка
... За перший раз я був плутаний – у мене немає десяткової монети. Я не бачив ніяких анонсів біля автостоянки, і не було анонсів заздалегідь, хоча я нагадую вам, що я відвідую куща на тижні. Крім того, кошики в аугані - 70 відсотків затінених, і перед тим, що я мав можливість пройти через і підібрати кошик, який якось рулони.
Так, для того, щоб вибрати кошик, який якось йде, я раджу зробити ключ.
Для виготовлення знадобиться: людина, 10-рубкова монета, плоский файл, свердло, 2мм свердло, 5мм свердла для навантажувача, лінійка або бар, нитка.
Візьміть 10 руб. монети. Перевірити діаметр. повинна бути 22мм.
Ви можете виміряти лінійку.
Ми беремо плоский файл, і ми повертаємо трохи монету.
В результаті «короткий діаметр» не повинен перевищувати 20.5 мм.
Ось початкова і завершена версія поруч з одним.
Візьміть свердло і 2 мм або так свердлити.
Ми свердлимо отвір з боку, як на фото.
Візьміть більший свердло з діаметром і zenkuyu.
Стрінг в. Кільце не дасть нитки руб.
Фінальний вигляд ключа.
Схематичне застосування. Нитка необхідна для того, щоб монета не випадає з рук при використанні і, головне, за допомогою нитки, легко вимикати і витягти монету.
Весь процес займає пару секунд, тобто не довше, ніж метод, який накладається магазином.
Харчування може використовувати монету без отвору і ниток.
Джерело: Бабуін77
-img12---
Джерело: рибальська сітка