героїв в кожній з нас

Щодня в Росії виконує подвиги звичайних громадян, але на жаль, мало хто знає про них. Я пропоную вам вибір героїчних справ народу нашої країни, яка відбулася в лютому цього року. Учні з Краснодарської області Роман Вітков та Михайло Сердюк врятували літню жінку від палаючого будинку. На своєму шляху додому вони побачили горильну споруду. Запуск у дворі, студенти побачили, що веранда практично повністю закріплюється в вогонь. Роман і Михайло кинулися в ячмінь для інструменту. Виготовляючи шляп і сокир, вибиваючи вікно, в віконному отворі. Похилого віку жінки скидають в копченому приміщенні. Зняти жертву можна тільки після розбиття дверей.

«Рома менша ніж мене, тому він легко увійшов до віконного отвору, але він не може повернутися до свого діда в руках. Тому нам довелося розбити двері і тільки так вдалося вивести потерпілий, сказав Михайло Сердюк.

Жителі с. Альтині, Свердловської обл. Олени Мартинова, Сергій Іноземцев, Галина Богохова врятували дітей в пожежі. Зроблено родом будинку, блокуючи двері. У цей час в будинку були три дітей 2-4 років і 12-річної Олени Мартинова. Відчуваючи вогонь, Лена розблокувала двері і почала приймати дітей з дому. Галина Шолохова та її співусінь Сергій Іноземцев прийшов на допомогу. Всі три герої отримали сертифікати від Міністерства місцевого самоврядування.

р.

І в Челябінській області священик Олексій Перегудов зберіг життя нареченого на весілля. Під час весілля наречена втратила свідомість. Єдиним, хто не плутався в цій ситуації був Приест Олексій Перегудов. Він швидко досліджував лежачу людину, підозрюваний серцевий арешт і надав першу допомогу, включаючи непрямий масаж серця. В результаті благополучно завершено сакрамент. Отець Алексей зазначив, що він бачив непрямий масаж серця тільки в кіно.

У Мордові відзначили ветеранів чеченської війни Марат Зінатуллін, який врятував людей похилого віку з печінкової квартири. Після свідків вогню Марат виступає професійним пожежником. Він піднявся парканом в невелику обшивку, а з неї сходження на балкон. Зняти вікна, відкривши двері, що ведеться з балкона в приміщення, і вводять. На підлозі був 70-річний поміщик. Не вдалося залишити квартиру самостійно. Марат, відкривши вхідні двері зсередини, приймав власника будинку до входу.

Заробітниця колонії Костянтина Романа Сорвачева врятувала життя сусідів у вогонь. Він відразу прорахував квартиру, з якого надходить запах диму. Дверцята відкрив п'яний чоловік, який запевнив його, що все було дрібно. Тим не менш, Роман назвав співробітниками Міністерства народності. У рятувальників, які прибули на сцену пожежі, не змогли входити в приміщення через двері, і потрапити в квартиру через вузьку віконну раму, не дозволяли уніформі співробітників Ємергенції. Тоді Роман піднявся вогнем, введений в квартиру і витягнув літню жінку і людина несвідомий від сильно копченої квартири.

Жителі села Юрмаш (Башкортостан) Рафф Шамсутдінов врятували дві діти в вогонь. Учора Раффа затопила духовку і, залишаючи дві діти - трирічна дівчина і рік і напіврічний син, зліва з старшими дітьми в школу. Помітили дим з пальника Rafit Shamsutdinov. Незважаючи на велику кількість диму, йому вдалося потрапити в пекучу кімнату і перенести дітей.

р.

Дагестані Арсен Фіцульєв запобігає катастрофі на АЗС в м. Каспійськ. Арсен зрозумілий, що він насправді ризикував його життя.
На одному з АЗС в м. Каспійськ вибух раптово згасився. Як виявилося пізніше, іноземний автомобіль, що проходить на великій швидкості, збитий в газовий бак і збивається клапан. За хвилину і вогонь розкинулися до сусідніх паливних баків. У такому сценарії жертви не будуть уникати. Однак ситуація кардинально змінилася за допомогою скромного газового вокзалу, який вміло перешкоджає стихії і знизила його масштаби на вигорання автомобіля і кілька пошкоджених автомобілів.

до 1 2 3 4 5+

І в с. Іллінка-1 в Тульській обл., школярі Андрії Ібронов, Микита Сабітов, Андрей Навруз, Владислав Козирев і Артем Воронін витягував пансіонера з колодязя. Валентина Нікітіна, 78, впав в свердловину і не вдалося виїхати на неї. Микита Сабітова і відразу ж подрібнила, щоб врятувати літню жінку. Тим не менш, щоб допомогти йому викликати ще три хлопці — Андрій Навруз, Владислав Козирев і Артем Воронін. Разом з тим, хлопці зуміли витягти старшого пансіонату з свердловини.
«Я спробував виїхати, добре було неглибоким – Я навіть підтягував свою руку до краю. Але це було так слизьке і холодне, що я не міг захопити п'яту. А коли я підняв руки, лід вода заливається в рукави. Я був кричущим, закликаючи допомогти, але добре далеко від будинків і доріг, тому ніхто не чув. Я не знаю... Незабаром я почав спати, я підняла голову від останньої міцності і раптом побачила два хлопчики, які шукають добре!

У селі Романово Калінградської області виділяють дванадцятирічний студент Андрій Токарський. Він повернув його музинку, що загинув під лід. На озері Пугачове, де хлопці, разом з Аунією Андрієм приїхали їздити на очищеному льоді.

У Псковській області Вадим Барканов врятував двох чоловіків у вогонь. Прогулянка з другом, побачила дим і полум'я, що лопається з вікна квартири в квартирі. У квартирі жінка вибігла з будівлі і почала дзвонити за допомогу, так як в квартирі залишилися два чоловіки. Зателефонувавши вогнегасникам, Вадиму та його другу поспішають на допомогу. В результаті вони змогли зняти двох чоловіків з паління в несвідомому стані. Потерпілі були взяті амбулатором до лікарні, де вони були забезпечені необхідністю медичної допомоги.

Джерело: roshero.ru