1817
Перервувати візерунок
Чи може бути справжній чоловічий крі? Бог знає. Звичайно, з дитинства прокладено стереотип «реального». Це просто це в сміливому. "Не плащ." Ні в якому місці. За відсутності обставин. Дозволено - "зняти чоловічу сльозу", яка може працювати з кута очей, прокочуючи його шлях через тиждень-довгий щетин.
Це стереотип. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І це дуже вигідно відрізняється від тих, хто христий і христий стереотипи.
Фотограф Сам Тейлор-Вуд, який стріляє знаменитості, вирішив розбити візерунок в цьому захищеному сегменті і показати, що герої і знаменитості не втрачають свого чарівності і привабливості, якщо вони дозволяють собі ставити. Вони стають більш людськими, або щось.
І хто з нас, суворий і сміливий, може сказати, що він ніколи не дасть сльозу. Я не вірю про себе. Був.
У ході зйомок з’явилася проблема з «сухою» з сльозою, оскільки актори дали емоційний фон без проблем. Не знаю. Дуже органічна. Я був особливо вражений Pharrell і Cage.
Лео ДіКапріо також є майстером цього бізнесу.
Також добре є Daniel Craig. Імпресивний.
Дуже зарезервований Тим Рот.
Як звичайно, сльоза Авідахо дуже сердечне. до Лоренс Рибберн
Ліс Вітакер.
Робін Вільямс. Я роблю з ним для компанії.
Ну, і всі мачі, Бенікіо дель Торо
Це стереотип. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І це дуже вигідно відрізняється від тих, хто христий і христий стереотипи.
Фотограф Сам Тейлор-Вуд, який стріляє знаменитості, вирішив розбити візерунок в цьому захищеному сегменті і показати, що герої і знаменитості не втрачають свого чарівності і привабливості, якщо вони дозволяють собі ставити. Вони стають більш людськими, або щось.
І хто з нас, суворий і сміливий, може сказати, що він ніколи не дасть сльозу. Я не вірю про себе. Був.
У ході зйомок з’явилася проблема з «сухою» з сльозою, оскільки актори дали емоційний фон без проблем. Не знаю. Дуже органічна. Я був особливо вражений Pharrell і Cage.
Лео ДіКапріо також є майстером цього бізнесу.
Також добре є Daniel Craig. Імпресивний.
Дуже зарезервований Тим Рот.
Як звичайно, сльоза Авідахо дуже сердечне. до Лоренс Рибберн
Ліс Вітакер.
Робін Вільямс. Я роблю з ним для компанії.
Ну, і всі мачі, Бенікіо дель Торо