984
Амінг - Нова теорія очікуваних цілей
Є категорія людей, які називаються щасливими, кажуть, що вони не займеться – все виходить. Не так багато удачі, як бажання досягти своєї мети за будь-якої вартості. Удачливий удачливий часто приходить в дискгузований в робочому одязі, тому нам складно відразу його розпізнати. І ті, хто досяг багато в житті, більш працьовиті, ніж удачливий, вони цілеспрямовані і їх рух цілеспрямовані. У американській психології поширено поняття, як «амінування».
Термін, що випускається з стратегії гри Quake. Переклад з англійської мови "імітація" - мета, мета. Пізніше емірування стала об’єктивним елементом психології та харандзингу. Його суть відварюється до формування чіткої стратегії досягнення мети. Емаль – це своєрідне мистецтво досягнення успіху, як мистецтво бойових мистецтв, складається з низки принципів і тактики, спрямованих на перемогу.
Досягнення мети, згідно теорії ему, складається з декількох етапів.
По-перше, потрібно налаштувати потрібну мету для себе. Здавалося б, парадоксально, але деякі з цілей, які ви встановили заздалегідь, не досягнете, але якщо ви реформуєте їх "коректно", то тактика їх досягнення буде позначена більш чіткою, і тому ви зможете оцінити свої можливості об'єктивно. Мета повинна бути відчутною і чітко сформульованою. Мета не повинна суперечити успіху, досягнутому і бути реалістичним. Мета покупки Багамських островів полягає в тому, щоб зробити себе негативним армуванням мети-налаштування. Ви хочете мати достатньо грошей, щоб зробити таку велику покупку? Тоді мета повинна бути сформульована наступним чином: «Я хочу зробити тисячі доларів на добу. й
Уникайте невагомості, неоднозначності та заперечення. «Я хочу, щоб ніколи не хворіла» нічого не більше, ніж страх недуг, і ця мета двічі неуспішна – будь-який, найсвіжіші люди страждають від застуди принаймні один раз на рік, а частина «не» не сприймається підсвідомими (ви, напевно, вже знаєте про це). Налаштуйте справжню мету, наприклад, кинути палити.
По-друге, ми аналізуємо покрокову стратегію наших подальших дій на шляху до мети.
Крок один. Потрібно закінчити вирок "І..." Напишіться на те, що ви не любите, чому вам потрібно, що це ваша мета. (Я думаю, що я отримав менше, ніж заслуги.)
Крок другий. "Я зупинка..." Ви відчуваєте себе нещастям. (Припинити роботу, де мої здібності не оцінені)
Крок три. «Замість того, що я...». Я роблю щось дуже корисно і реально, що змінить життя краще. Наприклад, я отримую кваліфікацію за рахунок своєї компанії, успішно завершити їх і кинути, щоб знайти більш підходяще місце з зарплатою $ 5 тис.
Крок четвертий. "Я хочу бути..." Хто, хто справді твоїй владі, хтось захопився без тіні заздрості. Наприклад, наш прем'єр-міністр Володимир Путін пам'ятав, як ярмарок і фірма він перебуває в переговорах з Україною над газом. У наш екс-президент чудово опанує теорію емуляції.
Крок п'ять. "Я повинен вчитися бути..." Для того, щоб отримати якомога ближче до вашого ідеального себе, ніхто не говорить, що ви повинні стати одним, просто ближче. Можливо, ви повинні бути впевненішими, уважними, стійкими або навіть висівками.
Крок шість. "Якщо я хотів, що я б..." У майбутньому я хотів би спробувати такі ... Наприклад, я починаю сперечатися з босами без розмаїття, попросити когось з дати і т.д.
Крок 7. «Коли я зроблю це, я відчуваю його.» Найвища мета всіх ваших дій залежить від цього, чому ви робите все це, не з заздрості і впевненості? Велике, тому це завдання є реальним.
Переглянути цю схему знову, можливо, кілька разів, можна, щоб в процесі редагування, не тільки завдання, але і сама мета може змінитися.
Наступним кроком є створення каркасу. Ми потребуємо чіткого плану і щільного терміну, інакше весь процес перетягнеться на життя, загрожуючи невдачі. План може бути розділений на умови, якщо необхідно, для тих, хто звик до труднощів, радимо встановити термін для плану в цілому. Для того, щоб полегшити моніторинг вашого прогресу, розірвати отриманий період часу в дні і зробити докладний графік реалізації плану на кожен день.
Зберігайте щоденні обов’язки, які списують всі ваші щоденні обов’язки на шляху до вашої мети. Листи є досить матеріальною підтримкою визначення, свого роду контракту з собою. У разі невиконання зобов’язань та, звичайно, пільги на якість в найкоротші терміни.
Є кілька більш незмінних правил емульсії:
• Регулярно ознайомтеся з вашим планом, введіть щось нове, але не пропустіть нічого.
• Не рахуйте на допомогу іншим особам.
• Усунення життя тим, хто перешкоджає досягненню мети.
• Акт рішуче.
• Вирішення проблем креативно.
• Не забудьте винагородити себе за успіх.
• Не варто будувати ілюзії, буде труднощі на шляху, не боятися робити помилки і бути готовими до всього.
• Будьте оптимістичні і не втрачайте з ладу. Як кажуть, якщо ви проходите все самостійно, ви можете піти божевільно.
• Використовуйте, щоб бути успішними.