1123
Правила подорожі по Польо Коельго
1,1 км Уникайте музеїв. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Відчуття людей зобов’язується йти до музеїв, оскільки вони навчалися таким чином доторкнувшись культури з дитинства. Звісно, важливо піти в музеї, але ви повинні знати, що ви хочете бачити, інакше ви будете залишити їх почуття, як ви бачили пару дуже важливих речей у вашому житті, але ви не знаєте, які.
2,2 км Перейти до кошика. Це де можна побачити життя міста. Я не маю на увазі дискотеки, але місця, де зустрічають місцеві жителі, вони п'ють, вони говорять про Бога і Всесвіт, і вони завжди відкриті для розмови. Просто купуйте собі газету, сидіти з нею і дивитися людей, які приходять і йдуть. Якщо хтось починає розмову, приєднуйся до неї, навіть якщо тема не здавалася цікавою. Ви не побачите красу дороги, якщо ви подивитеся на неї через дверну баню.
3. У Будьте відкритими. Найкращі посібники – локальні. Вони знають все, що вони горді за місто, але вони не працюють для агентства. Так, як ви опинилися? Якщо це не працює з першим, він буде працювати з другим, а потім, запевняючи вас, ви знайдете чудовий супровід протягом всього дня.
4. У Подорожуйте самостійно або, якщо одружений, з партнером. Це єдиний спосіб залишити країну. Якщо ви подорожуєте в групі, ви просто оберете поїздку в іншу країну, і ви все одно говорите свою власну мову, дотримуючись напрямів вашого керівництва, і ви думаєте більше про чаттера в групі, ніж місце, що ви знаходитесь.
5. Умань Не порівнюйте. Не порівнювати нічого: немає цін, ні чистоти, ні якості життя, ні транспорту. Немає! Ви не подорожуєте, щоб довести, що ви робите краще. Ознайомитися з тим, що ви можете дізнатися з них.
6. Жнівень Вирішуйте, що кожен розуміє вас. Якщо ви не знаєте, що мова цієї країни, не боїтеся: Я був до багатьох країн, де я не можу говорити з словами, але я знайшов допомогу всюди, отримав важливі поради і навіть зроблю друзів. Деякі люди бояться загубитися під час подорожі поодинці. Досить просто мати готельну візитну картку в кишеню і, в крайніх випадках, скористайтеся таксі, і приклеївши візитну картку під ніс водія.
7. Про нас Не робити занадто багато покупок. Ви не повинні носити: театральні квитки, ресторани, екскурсії. У сучасному світовому ринку і інтернеті ви можете придбати все без оплати верхньої руки.
8. У Не намагайтеся подорожувати світом протягом місяця. Для того щоб відвідати п'ять міст на тиждень, краще зупинитися на чотири або п'ять днів.
Місто може бути порівняно з примхливою жінкою, яка займає час, щоб показати себе з усіх сторін і дати себе бути спокусливим.
9. Навігація Подорож - пригода. Генрі Міллер заявив, що краще було виявити несамонійну церкву, яка ніхто не чув, ніж піти в Рим і відчувати зобов'язаний відвідати Сістину Капель. Не знаю про те, що ти не знаєш про все життя.