Я не знаю.

Син Чапаєва, який показав артилерійському полку, зустрівся з ворожими підрозділами без допомоги піхоти. У лютому 1943 р. Наші війська успішно атакували Харків. У складі адвокаційних військ був 1850-ий бойовик-Анти-Танк Артилерія під командуванням полковника Чапаєва.
Олександр Васильович Чапаєв був диким сином легендарного початку громадянської війни. Він народився перед Першою світовою війною - в 1910 році, і коли він був чотири роки, Чапаєв Ср. був прийнятий до фронту, і більш Олександр батько практично ніколи не бачив.
Олександр, його сестра Клаудіус і брат Аркадій привели під дивним поглядом радянської влади. Сім'я померлого героя нічого не потрібно. Обидва брати обрали військові кар’єри. Старший Аркадій став пілотом і в 1939 р. збився під час польоту. Олександр став артилерієм, а на початку війни навчався на Подольській артилерійській школі.
З розривом війни у школі утворився 696-й регімент артилерії, в якому капітан Чапаєв був призначений командиром протитанкової артилерії. Незабаром в передній частині пішли. У жовтні-грудні 1941 р. разом з його підрозділом в складі 511-го асильського артилерійського полку Чапаєв боровся на підходах до Москви.
Він був поранений вперше, але після відновлення він повернувся до команди дивізіону, а вже 5 лютого 1942 року Веста з ним відповіла велику німецьку контратеку біля Ржева. Навколо за допомогою шраплона, а на близьких відстанях навіть дробун, артилерійці вели дві німецькі батальйони. Після цього Олександр Чапаєв зрозумів, що його гармати можуть боротися без підтримки піхоти.

Я не знаю. 78

Через рік, коли Чапаєв був вже лейтенантом полковником, полк знову займався бойовиками без підтримки нашої піхоти.
У ці дні в районі с. Блакитна Липяги об’єдналися великі німецькі сили. Зважаючи на те, що з заходу вони були затримані лише загонами, ослабленими довгим наступом, німці, силами більш ніж полку, що втекли з обстрілу. На шляху не було гвинтівок або резервуарів. Єдина сила, яка могла зупинити їх 1850 р.
А потім Чапаєв знову потрібен шраплон і кашот. Більше тисяч німців загинули. Решта 403 чоловіків здавалися нашим гарматам. Як трофії Чапаєв отримали 11 гармат, 27 кулеметів, 19 кулеметів, 729 гвинтівок і 51 коней.
У той же час гармати не зупинялися там, і, не чекаючи на підхід піхоти, забрали село П'ятихаткі, поразивши туди ворожий батальйон, після чого вони вперше перебили в Харків, що залишився ворогом.

Я не знаю.

Я не знаю.

Джерело: Warfiles.ru