Дівчинка, що живе в місті Дуваль, розповіла нам історію про своє місто, розташоване в куполах гірської річки Сноколмі.
Прочитати і помилуватися краєвидами затоки Фінляндії.
Історія північно-західного узбережжя Північної Америки можна побачити в невеликому місті, пройшовши максимум 100 метрів. Місто Дуваль знаходиться в хребті величезної гірської річки Сноколмі. Як і більшість старих міст, Duval побудована в купі для дуже простої причини – є тільки безперервні тампони 100 років тому, річка була єдиним способом пересуватися в край. Люди оселилися на марших берегах річок (прибуття без дам завжди непередбачувані), спійманих лосося і бобери, зрізані дерева, встановлюють сади на родючий грунт від мулу. А на річках прогулялися єдиний транспорт цього часу - човни і пароплави. Якщо ви їдете з річки в Дувалі 30 метрів, ви поїдете по широкій занедбаній залізній льонці і старі загнані стовпи. Тепер це бігова доріжка і ходьба місце для місцевих собак, і один раз поїзда ran від Duval всі способи Чикаго. У той час, коли розвиток залізниць повністю загинув річковий транспорт. А ще в 30 метрах ви поїдете по трасі Монрое-Дуваль-Норт Бенд, який загинув залізницю. Це історія, і історія буде слідувати. Більшість жителів Дувалу давно забули, як це жити в болоті, так як будиночки відійшлися від річки до високих прибережних пагорбів біля траси і люди пам'ятають повені тільки пару разів на рік, коли Дувал відрізається вода протягом декількох днів від відпочинку світу. Кілька років тому я проживав в набагато більшому канадському місті Річмонд, передмістя Ванкувера, і я пам'ятав навіть менше про затискання. Річмонд - місто величезних торгових центрів, високорослих будинків, майже двохсот тисяч людей. Аеропорт знаходиться в декількох кроках від готелю. Не кожен знає, але це величезний мегаполіс в середньому 6 метрів нижче рівня моря. Повернулися до держави, це було 100 років тому – стан величезної мокрої пудри. На мій шампан, який жив у Річмонді трохи більше року, я не знаю, що нічого не захопився горою. І я не знаю про це зараз, якщо у мене немає 40 кілометрів, щоб тренуватися на марафоні, і я б не обрали маршрут вздовж гребені на карті на офіційному туристичному сайті міста. О, як брудні вулиці Річмонда! Що це робити, городяни? Дерев'яні дерева, багато асфальту. Я не бачив так багато сигаретних баттів, жувальної гумки і застудних в довгий час. Я не мав настоятися на ходу. На захід від автомагістралі, практично хода до розкішної дорогий площі Стеведона, недалеко від історичного Лондонського господарства (все це на офіційній мапі), я випадково поїхав по с. декількох будинків, які зовсім не на карті. На карті була гребля, по якій я побігла і вода річки Фрасер на іншому боці. У реальному житті, з іншого боку, село Finn Slough.
Ні, це не випускники Азії, це четвертий за величиною місто в найбільшій провінції Британської Колумбії в розвиненій Канаді. На загнані стяжки в воді є будинки, вузькі стежки кидаються через тампони, є човни біля будинків. Між будиночками, бобер тихо плаває, вогні спалюють, печуть дим з труб. Тут живуть реальні люди, близько 30 осіб, багато з них є прямими нащадками перших переселенців - фінські рибалки, після яких це село називається. Дріт настільки низький, що вони майже доторкнулися води. У кущі беруть свої і запобігають виходженню. Я довго не бачив такої незвичайної краси. У світлі заходу сонця, це як я б уявити небо на землі. Під час родючих фермерів зливають боги Річмонду і збудували захисну греблю, для якоїсь випадкової інжинірингової причини це невелике село залишалося на іншому боці гребені і історії. Для сучасного міста хмарочосів, торгово-розважальних центрів, дорогих німецьких автомобілів і будинків, середня вартість яких вже перевищує півмільйона, Фінська Свамп не більше, ніж хвора дзвоника. Підпишіться на в'їзді з проханням проголосувати клопотання про протестування розлучення села. Канадці, допомагають зберегти фінську косу, huh?
р.
569550 р.
499 грн. 499 грн.
44076734
р.
р.
Джерело: kitya.livejournal.com