Фінське болото (34 фото)

Дівчинка, що живе в місті Дуваль, розповіла нам історію про своє місто, розташоване в куполах гірської річки Сноколмі.
Прочитати і помилуватися краєвидами затоки Фінляндії.

Фінське болото (34 фото)

Історія північно-західного узбережжя Північної Америки можна побачити в невеликому місті, пройшовши максимум 100 метрів. Місто Дуваль знаходиться в хребті величезної гірської річки Сноколмі. Як і більшість старих міст, Duval побудована в купі для дуже простої причини – є тільки безперервні тампони 100 років тому, річка була єдиним способом пересуватися в край. Люди оселилися на марших берегах річок (прибуття без дам завжди непередбачувані), спійманих лосося і бобери, зрізані дерева, встановлюють сади на родючий грунт від мулу. А на річках прогулялися єдиний транспорт цього часу - човни і пароплави. Якщо ви їдете з річки в Дувалі 30 метрів, ви поїдете по широкій занедбаній залізній льонці і старі загнані стовпи. Тепер це бігова доріжка і ходьба місце для місцевих собак, і один раз поїзда ran від Duval всі способи Чикаго. У той час, коли розвиток залізниць повністю загинув річковий транспорт. А ще в 30 метрах ви поїдете по трасі Монрое-Дуваль-Норт Бенд, який загинув залізницю. Це історія, і історія буде слідувати. Більшість жителів Дувалу давно забули, як це жити в болоті, так як будиночки відійшлися від річки до високих прибережних пагорбів біля траси і люди пам'ятають повені тільки пару разів на рік, коли Дувал відрізається вода протягом декількох днів від відпочинку світу. Кілька років тому я проживав в набагато більшому канадському місті Річмонд, передмістя Ванкувера, і я пам'ятав навіть менше про затискання. Річмонд - місто величезних торгових центрів, високорослих будинків, майже двохсот тисяч людей. Аеропорт знаходиться в декількох кроках від готелю. Не кожен знає, але це величезний мегаполіс в середньому 6 метрів нижче рівня моря. Повернулися до держави, це було 100 років тому – стан величезної мокрої пудри. На мій шампан, який жив у Річмонді трохи більше року, я не знаю, що нічого не захопився горою. І я не знаю про це зараз, якщо у мене немає 40 кілометрів, щоб тренуватися на марафоні, і я б не обрали маршрут вздовж гребені на карті на офіційному туристичному сайті міста. О, як брудні вулиці Річмонда! Що це робити, городяни? Дерев'яні дерева, багато асфальту. Я не бачив так багато сигаретних баттів, жувальної гумки і застудних в довгий час. Я не мав настоятися на ходу. На захід від автомагістралі, практично хода до розкішної дорогий площі Стеведона, недалеко від історичного Лондонського господарства (все це на офіційній мапі), я випадково поїхав по с. декількох будинків, які зовсім не на карті. На карті була гребля, по якій я побігла і вода річки Фрасер на іншому боці. У реальному житті, з іншого боку, село Finn Slough.

Фінське болото (34 фото)

Ні, це не випускники Азії, це четвертий за величиною місто в найбільшій провінції Британської Колумбії в розвиненій Канаді. На загнані стяжки в воді є будинки, вузькі стежки кидаються через тампони, є човни біля будинків. Між будиночками, бобер тихо плаває, вогні спалюють, печуть дим з труб. Тут живуть реальні люди, близько 30 осіб, багато з них є прямими нащадками перших переселенців - фінські рибалки, після яких це село називається. Дріт настільки низький, що вони майже доторкнулися води. У кущі беруть свої і запобігають виходженню. Я довго не бачив такої незвичайної краси. У світлі заходу сонця, це як я б уявити небо на землі. Під час родючих фермерів зливають боги Річмонду і збудували захисну греблю, для якоїсь випадкової інжинірингової причини це невелике село залишалося на іншому боці гребені і історії. Для сучасного міста хмарочосів, торгово-розважальних центрів, дорогих німецьких автомобілів і будинків, середня вартість яких вже перевищує півмільйона, Фінська Свамп не більше, ніж хвора дзвоника. Підпишіться на в'їзді з проханням проголосувати клопотання про протестування розлучення села. Канадці, допомагають зберегти фінську косу, huh?

Фінське болото (34 фото)

Фінське болото (34 фото)

Фінське болото (34 фото)

Фінське болото (34 фото)

Фінське болото (34 фото) р.

Фінське болото (34 фото)

Фінське болото (34 фото)

569550 р.

Фінське болото (34 фото)

499 грн. 499 грн.

Фінське болото (34 фото)

Фінське болото (34 фото)