Топ 10 військових котирування для сучасних бізнесменів:

1,1 км Генеральний Норман Шварцкопф:
«Ви не можете допомогти хтось піднятися на гору, не залишаючись поруч. й

2. Сфера Маршала Бернарда Монгомері:
«Весь солдат повинен знати перед вступом в битву, як маленькі битви вписуються в загальну картину битви і як успіх особистої боротьби вплине на битву в цілому. й

3. У Джон Марш:
Творчий лідер – той, хто змінить доктрину, використовує нові системи зброї, розвиває нову тактику та змінює мистецтво війни.

4. Генеральний Джордж Кенні:
«Оптимізм – важлива особливість лідерства. Я завжди пам'ятаю найважчі дні 1942 року. General MacArthur Вона сказала: «Георг, ми зробимо це!» Це ставлення завжди веде до перемоги. й

5. Умань Загальний Harold Johnson:
«Комунікація, або в інших словах, які ви очікуєте від них і здатні показати свої інтереси в них, є запорукою успішного лідерства. й

6. Жнівень Генеральний Dwight Eisenhower:
«Я віддаю перевагу переконувати чоловіка, щоб піти разом, тому що тоді він побачить мене. Якщо я відлякаю його, він буде лише з мене до тих пір, поки він боже мене.

7. Про нас Загальний Omar Bradley:
«Лідерство не може бути відчуженим, тому не можна замінити його сучасною зброєю. й

8. Генеральний Джордж Паттон:
«Нехай розповідають людям, що робити. Розкажіть, що робити, і вони здивують вас своїм винахідливістю.

9. Навігація адмірал Хоратио Нельсон:
«Гентльмен, коли судоми, ми не повинні перервутися. й

10. Генеральний Colin Powell:
«Не секрет успіху». Успіх є результатом важкої роботи, важкої підготовки і навчання від помилок. й