Позбутися від цих небезпечних слів:

Я повинен.
Ви, мабуть, почули казку, «Чи все кине». Це зазвичай не означає нічого хорошого. Як і сам слово, має негативну енергію. Ви повинні зробити це чітким, щоб ви не були будь-які речі, і все, що ви робите, тому що ви хочете. А не кажучи вже, «Я повинен піти в магазин», – каже: «Я хочу піти в продуктовий магазин. й

Немає вибору.
«Я не маю вибору, але закінчити роботу перед тим, як я піду до партії». Не вірно. Завжди є вибором. Що більш важливо для вас, ніж робота або партія? Це вибір, який повністю до вас. Не змусить вас сидіти на звітах. Ви аналізуєте ситуацію самостійно, прогнозуючи наслідки, порівнювати можливі сценарії та, спираючись на це, приймаєте рішення. Тому в такій ситуації краще б сказати: «Це бажати закінчити роботу спочатку, а тільки потім піти на вечірку. й

Я не можу.
Скільки разів ви сказали ті слова, коли вони не вірні? «Я не можу піти більше, я не можу писати більше, я не можу спілкуватися з цією людиною більше...» вийшов з рота, але незалежно від того, що ви все ще робите. «Я не хочу». Розробити, поліпшити і потім ви зможете зробити все. «Я не можу писати», – каже: «Я не великий письменник. й

Неможливий.
Я не стане відомим спортсменом! Неможливий! Я теж чуми! - Не скажеш фраз, як це. Ніщо неможливо! У 1998 році вимкнено найвищий пік у світі – Everest. Щось неможливим може статися в житті кожного, це займе час, сили і терпіння. Так що про «Чи можливо, що я стане професійним спортсменом, якщо я віддаю достатній час і енергію? й

Ні.
«Я ніколи не навчаюся співати!» багато людей скаржаться, що вони залишають караоке-бару. Але навіть якщо сьогодні звук вашого голосу, що надходить з душа, змушує сусідів забрати себе, не хвилюйтеся, це тільки сьогодні. Ви можете вдосконалити, розвивати та навчати нові навички. «Нехай мій співає. й

Я буду.
Погрозити когось. «Якщо він знову заспівав двері, я вбити його!» або «Якщо собака ще раз скаже, я вбити її!» Я вбити тебе! У щітку емоцій ці слова легко вилітають з нашої мови. Скажіть, що вони не думають про своє вірне значення. Це просто інший спосіб висловити небезпеку, відродження і відродження. Але чому б не тягнути себе разом і замість того, щоб сказати: «Я збираюся вбити тебе, ти година пізно» і скажеш: «Я шкодую, я чекаю, що ти пізно на зустрічі з мною?» Це може мати більший ефект на супротивника.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное