Bloggers про весняні тренди

Найвідоміші бренди вже представили свої нові колекції і розповідають про модні тенденції весни. Сьогодні ви маєте унікальну можливість дізнатися, які модні блогери світу думають про це, які тренди вони збираються в спадок, що носити і як одягатися. Три відомі модні блогери з Бразилії, Австралії та Нідерландів розповіли наші читачі виключно про весняні тренди та моду. «Як виглядати модно і стильно?» кожен з них знайшов свою відповідь.

Щоб бути чесним, розмова з цими дівчатами була насолодою. Вони не тільки талановиті, красиві і стильні, але і дуже приємні люди в спілкуванні. При запиті поділитися з російськими читачами думками про тенденції цієї весни, дати кілька корисних порад і розповісти, як вони будуть одягатися в цей сезон, всі три дівчата відповіли великим ентузіазмом. Я хотів би подякувати їм ще раз за прийом часу і складання своїх порад моди для наших читачів.

Пришила Дініз, ДИТЯЧА ТА СТИЛИСТ З БІЛО ГОРИЗОНТЕТУ, БРАЗІЛЬ
Блог - lookatmebr.com

Яскрава і оригінальна дівчина з Бразилії, знаменитий стиліст і життєрадісний вентилятор моди з насолодою приймав розробку весняних порад і поділився своїми секретами гардероба. Ось як Priscilla збирається одягатися навесні. Дівчина чула, що вона не могла ілюструвати всі поради з луками, оскільки вона просто почала замовлення нового одягу і більшість її нової шафи ще на шляху.

• Одяг стриманий, нейтральні кольори: білий, бежевий, сірий, чорний.
• Прозорі, м'які і приємні для тканин тіла.

р.

• Широкі довгі штани (ідеальна покупка: блискавки з високою талією). Це як комфортний і чудовий.
• Охолоджу шкіряну спідницю сонце (Чи дійсно важко знайти, але якщо ви знаходите їх, купуйте їх швидко!)

• Прямокутні стружки - Думаю, це універсальний предмет гардеробу, який можна поєднувати практично з чим завгодно. Купити це, варто!

• Наклейка до класичного поєднання кольорів: чорний + білий, і просто експериментувати з тканинами і сучасними геометричними візерунками.
• Прозорий одяг Ця весна ви повинні купити принаймні кілька прозорих речей для вашого гардеробу, на мій погляд - це головна тенденція нового сезону. (Транспарентне плаття і короткі сексуальні шорти – це буде чудово!)

• Додайте шик до спортивного одягу: об'єднати простий спортивний одяг і атласні тканини. Дуже дякую!
• Не боятися сміливих комбінацій! Яскрава вечірня сукня і ваші улюблені кросівки або кросівки допоможуть створити чудовий вигляд!

Я сподіваюся, що ці дійсно цікаві поради від відомого бразильського стиліста Priscila Diniz допоможе вам підібрати весняний гардероб.

Elle-May Leckenby, 20-річна приморська коляска з пляжу, Австралія
Веб-сайт: www.blogspot.com

Зображення цієї дівчини - це мій невичерпний джерело натхнення. Елегантна, жіночна і дуже красива дівчина живе в місті з гарною назвою Sunshine Coast, біля океану. Саме тому всі її образи настільки натуральні, ніжні і повітряні. Дівчина приймала, що любить природу і все природне, що вплинуло на її вибір основних весняних трендів в гардеробі.

3610Р. 4200Р.

р.

р.

Вона відхилена від точної консультації, оскільки вона є думкам, що все індивідуально, і вам потрібно носити те, що правильно для вас. Elle-May вважає, що ця весна буде популярною натуральністю, легкості образу і ручних мотивів в одязі:

Я завжди був закоханим в натуральні тканини і все натуральне. Так я обирає лляні, бавовняні та інші натуральні матеріали, які, до речі, тепер популярний на кішках світу. Політ, повітряні і напівпрозорі тканини, які блукають в вітрі, також виглядають чудово. Дуже ніжний і жіночний.

р.

Що стосується колірної схеми нарядів... то я обираємо м'які, нейтральні кольори, які, на мій погляд, можна носити цілий рік круглим. Особливо навесні. І звичайно, ніде без витончених, жіночних ювелірних виробів. В цілому, більш натуральні, натуральні, ручні елементи гардеробу - краще!

2129773

Ноор Г. Блоггер з планети Земля, Негерланди
Блог - Queenofjetlags.com

Цей прекрасний дівчина з Нідерландів тепер в Лос-Анджелесі, і все ще знайшов час для написання довгої статті для читачів сайту vev.ru. Вона приймала, що вона закохана в Росію, її культуру і людей, тому для неї це реальне задоволення. Плюс, дівчина прикріпила її фотографії, які, на її думку, краще ілюструвати її поради і надихнути всіх дівчат, щоб виглядати дивно навесні!

Ця весна все буде в світлі, світлих тонах. У нарядах цього сезону переважають ніжні пастельні відтінки, такі як рожеві або сині. Рожеві, безумовно, будуть пов'язані з поверненням цієї весни. Ще один відтінок, який буде перерватися в модний світ і навіть залишатися там до настання сезону осінь-зима гірчиця жовта.

На додаток до основних кольорів весни я хотів би згадати про виражену схильність до всіх прогулянок - носити спідниці над брюками. Я знаю, що це звучить трохи дивний, але ви можете використовувати для нього. Нещодавно я спробував його вперше і поставив спідницю на вершині моїх штанів. Ви знаєте, що я повільно звикла до неї, і я люблю цей тренд більше і більше.

Габаритний зображення

Виникнення більш чоловічих тенденцій у нашому житті, таких як безрозмірні шорти або брюки, є ще одним трендом нового сезону, який ми зараз розглянемо дуже по-різному. І, звичайно, спідниці підводних човнів часто будуть носити цю пружину / літію (Я не знайшов прийнятний еквівалент для цих спідниць на нашій мові, але я думаю, що ви отримуєте те, що Ноор говорить). Хто не знає, є пара спідниць нижче.
2966635р.

Не забудьте про ювелірні вироби – це дуже важливо. Багато вишуканих ювелірних виробів, цікавих сумок і великих келихів деталі без яких не можна робити яскраві весняні образи. Також додайте металеві хати до вашого весняного вигляду – це буде просто дивно! Я можу піти і, але для того, щоб не взяти занадто багато часу, тут є деякі фотографії, які повинні допомогти і надихати вас.

3745634

Побачити всі три блогери, які поділилися своїм баченням для модних і трендів цієї весни. Я сподіваюся, що ви були зацікавлені в читання, як я був в розмові з цими дівчатами. Якщо у вас є якісь улюблені блогери, чия думка про моду, яку ви хочете почути або просто хочете, щоб продовжити цю тему – писати в коментарях, і я намагаюся писати про те, що цікаво для вас.