Гарячі бакалаври Голлівуду

Молодий і перспективний впевнено в собі вводять вершини гарячих, найбільш бажаних, sexiest і подібних рейтингів. І це не дивно. Захопливі, чарівні, талановиті хлопці, що ще потрібно виграти серця дівчаток? Однак не всі красиві люди в Голлівуді мають постійною подругою. Я пропоную вам подивитися на одиночні Голлівудські красуні. (у категорії до 30 років)

Chase Crawford (28 років) є американський актор.

Найпопулярніші досягнення сьогодні є премії «Вибір підлітків» за роль Nate Archibald у молодіжному телевізійному серіалі Gosip Girl. Я від Kerry Underwood довгий час, але тепер я один.

Роберт Патинсон (23). Український актор, «Найпопулярніші вампіри» серед молоді.

Хлопчик з Барнсу в одну ніч став Голлівудським серцебиттям завдяки першому фільмі Twilight Saga. Після розірвання з Крістеном, Стюарт ніколи не знайшов леді свого серця.

Shia LaBeouf (27) – американський актор. І дуже талановитий, за який отримав нагороду BAFTA в номінації «Зірка».

Ми запозичуємо його від ролі в трилері Параноя і Трансформаторів. Тим не менш, особисте життя Шиа ЛаБуф зберігається під суворою секрецією.

Alex Pettifer (23 роки) У кінофільмі «Thunderbolt», «Час».

Олексій ще не отримав ніяких офіційних нагород за свою акторську діяльність, але вже присуджена слава «сердя». Відомий Олексій мав стосунки практично з усіма його кінопартнерами. Він був першим від Sarah Bolger, потім Емма Робертс. Пізніше – з Олівією Сімпсоном, який був дочкою свого менеджера. Показ фільму «Я четвірка» завершився Алексом Петєфером з пошуку нової подруги – Діанна Агрон. У парі захотіли одружитися, але раптом вони скасували залучення і зламали. Після цього він почав знайомства Рілі Кео, але Олексій зламав з нею.

Ед Вествік (26).

Відомий своєю роллю, як Chuck Bass в популярному американського телевізійного серіалу The Gosip Girl. Особисте життя Ед Вествік набуває предмету преси. Я зустрів Джессіка Зор. Він був раніше одружений з Reni Diamond, але шлюб був анульований. Він також мав приплив з Фелікті Джонсом.

Келлан Луц (28) є американський актор.

Відомий Kellan - американський актор, відомий своєю роллю, як Emmett Cullen в серії Twilight. Побачення Kayla Ewell. Я з Анни-Линн Маккорд на деякий час. З 2011 року він від актора і танцюриста Шарні Вінсон, але минулого року зламався.

Пенн Бадглі (27) - американський актор, відомий своєю роллю як Данила Гуфрей в телевізійному серіалі Gosip Girl.

Він мав ваффрі з акторкою Блейк Феллі. Зое Кравітз протягом двох років. Він безкоштовно.

Keith Harington (27 років) є актором британського походження.

Він грає в кіно, на телевізорі, в театрі. Він відомий своєю роллю як Джон Сніж в грі престолів. Цього року виходить фільм «Помпея», де Кейт відіграє важливу роль.

Зак Ефрон (26 років) - чарівний американський актор і співачка.

Зак був дуже успішним у своїй мистецькій кар’єрі, а в 2007 році був включений до списку найбагатших людей до 25 років. На сцені фільму «Класний музичний» актор зустрівся з акторкою Ванесою Гудгенсом, з яким він довго зустрівся. Я від Лілі Collins долучився. Зараз на персональному фронті актора спокійно.

Max Irons (28 років) Maximilian Irons, aka Max - англійський актор, відомий своїми ролями в трилері "Червона їзда" і в фільмі "Гість".

У 2011 році Максим почав знайомства Австралію актриса Емілі Браунінг, але пара зламала влітку 2012 року.

Дуглас Бут (21 років) – британський актор і модель, яка отримала популярність завдяки ролі Бойа Джорджа в кінофільмі «Прихильник для бійців» і ролі Піпа в серіалі «Великі Expectations».

Він підкорив дівчат після романтичної ролі Римо в кіно Римо і Джульєта в 2013 році. Дуглас був знайомства Vanessa Kirby. У жовтні 2013 року пара відокремлена.

Ліам Гемсворт (24) є гарячою Австралію, майже "Тор".

Ліам відомий своїми ролями, як Джош Тейлор в Сусідах, Маркус в Принцесі і Елефант, і Гейл Хавторн в Угоргер Ігри. Займав Мілі Кірус. Після того, як Ліам було видно з Аси Гонцалозе. Але пара пізніше зламалася і в інтерв'ю Ліам підтвердив, що він був вільним.