Думка модних блогерів: що мода в своїх країнах?

Продовжуємо подорожувати в міста і країни, і познайомимося з вуличною модою зсередини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А ми?

Stay Classic - це туристичний фотограф з Лос-Анджелеса, США.

Цей харизматичний і чарівний американський чоловік вперше зацікавився модою, коли він переїхав до Нью-Йорка. Тепер він періодично живе в LA і постійно подорожує, створюючи власні шедеври. А в перервах – намагається на класичні костюми, поєднує джинси з курточками і збирає дорогі годинники від відомих брендів.

р.

Я жив у двох містах, які дуже відрізнялися один від одного: Лос-Анджелес і Нью-Йорк. Люди в LA більш розслаблені і більшість з них просто не піклуються про те, що вони виглядають як. Як мінімум це виглядає так. Ви ніколи не бачите, як багато в'єтнамських жінок, просторих шортів і комбінезон, як ви робите в Південній Каліфорнії. Незважаючи на те, що серед цих мес є дійсно стильні і модні люди.

У Нью-Йорку є різні. Ви можете побачити величезну різницю. І ці люди живуть в одній країні! У LA, багато сукні в панк, скеля, витончений стиль, зателефонуйте його, що ви хочете... є кетене почуття впливу 80-х і 90-х, доміновані джинсом і шкірою. Так само можна спостерігати в деяких районах Нью-Йорка: Східне село, Нижня східна сторона, Вільямсбург. Але в основному в Нью-Йорку, наряди яскравіше, ризикувальник, шик. Ви знаєте, коли люди в Нью-Йорку починають носити щось незвичайне, тому що вони знаходять його модним, прогресивним, цікавим. Вони просто кладуть щось в vogue, а решта забирають. У ЛА вони носять оригінальний одяг тільки виділятися і привернути увагу.

р.

І трохи додатково: коли я був у Лондоні, я помітив, що чоловіки одягаються дуже стильно і цікаво, навіть краще, ніж в Америці. Можливо, це тому, що я особисто гравітую більше до класичних, строгих образів і європейських тенденцій... але я був дуже вражений!
3250Р. 3700Р.

Тоді є два види на моду в Філіппіни: чоловік і жінка. І блогери з того ж міста.

Каміль Co - це модний дизайнер і блогер на основі Маніла, Філіппіни.

Зараз в модному житті нашої країни дуже цікавий час. Мода в Філіппінах стрімко зростає! Люди, нарешті, починають реалізувати свою унікальність і показати світ свого бачення моди. Історично, наша країна завжди вплинула на різні культури. Я думаю, що це недолік, але я думаю, що це різні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наша мода – симбіоз різних культур, впливів та тенденцій, які ми адаптуємо до себе. Результатом є барвиста мода життя, яка сповнена свіжих ідей і тенденцій. Незважаючи на те, що ми не розглядаємо модний капітал світу, наша країна, безумовно, в передовій частині.

р.

Карл Філіп Leuterio - модний блогер.

Модна сцена тут дуже різноманітна. Це суміш нео-Gothic, K-pop, Harajuku, стилі hipster. Філіппіни є величезними шанувальниками Lookbook та інших модних сайтів. На мій погляд, мода дуже перспективна і в процесі постійного зростання. Діти від 14 років починають власні модні блоги, інтернет-магазини і розвивати свій стиль.

Крім того, молоді люди в Філіппінах почали вивчати модні журналісти, дизайнери, стилісти, фотографи. На мій погляд, це дуже хороший знак для нашого модного життя. Фліппіни люблять купувати одяг з зарубіжних брендів, і я хотів би, щоб вони були більш привабливими для місцевих дизайнерів, які потребують цього.

Bebe Zeva of Las-Vegas, Невада.

Мода зводиться до мінімуму, практично відсутня. На вулицях нашого міста, тільки одна буде добре одягнена. А результат – це туристичний туризм, який просто прийшов, щоб побачити Лас-Вегас у вихідні дні.

Якщо ви не є туристичним, то ви, швидше за все, живете в передмісті і плаття за своїми критеріями. Я думаю, що багато згодні з тим, що це не мода на всіх: великі орнаменти з кристала скеля, тонованих джинси і в'єтнамських. Лас-Вегас відомий своїми сторонами, алкоголем, гемблінгом ... очевидно, кожен не до моди.

Nadja Seale - художник макіяжу, стиліст і власник старовинного магазину в преторіях, Південній Африці.

354570

Ця ніжна і повітряна дівчина неодноразово підкорила своїх читачів стильом. Дівчина визнає, що вона просто закохана з старовинними речами і не може проходити будь-яким з них. За її словами, це її основне покликання - зберегти непотрібні речі і дати їм другий життя.

р.

Ви знаєте, мешканці нашого міста дуже мало хвилюватися про модні етикетки, фірми та бренди, але для них їх зовнішній вигляд відіграє важливу роль. Вони не люблять експериментувати і бояться будь-яких сміливих рішень у світі моди. Я знаю це себе, так як я часто ходив по місту і зловив «що ти зносиш?» вигляд. Я думаю, що це дуже смішний. Я один з тих людей, які ніколи не будуть задоволені тим, що кожен думає нормально.
Габаритний зображення