Нічний Стамбул прохолодний.

Написання акватек-філіпів: Сьогодні, трохи висока – ніч High Istanbul. А розповідь про те, як фотографувати все це для тих, хто хоче фотографувати себе.

Вчора я продемонстрував приголомшливий захід сонця, з фотографіями з найвищого хмарочосу в Стамбулі.
Моя рекомендація - дочекатися години або два на цьому даху, щоб отримати повністю темний.
Як виглядає Стамбул вночі.
Особливо класно, що цей хмарочос дуже сильно піднімається над навколишніми хмарочосами, тому, власне, нічого заважає з видом на 360 градусів.
Всі інші хмарочоси ви бачите і фотографії з вище.
Як дістатися до цього даху в тексті нижче.

У Стамбулі є досить кілька високоповерхових будинків в різних частинах міста, але є одне – найвища.
Цей хмарочос "Істанбул Сапфір", який має 54 поверхи і піднімається 261 метрів.
Ми будемо ходити на фото захід сонця та нічного міста.
Будівля праворуч є найвищою. Ви можете легко дістатися до будь-якого, хто хоче. На даху є тераса зі скляною стіною і декількома кафе.
Але тераса менш цікава для мене, ми будемо знімати на дах самому, де повністю відкрито дитячий майданчик. Це також легко дістатися до нього, хоча в Sapphire це не особливо говорить про це.

Якщо хтось говорить про те, що немає нічого часу, і перейдіть сюди до Сапфіра, не слухайте.
Це дійсно варто!
Хмарочос був побудований не так давно - в 2011 році так багато туристів відвідали його дах.
Потрапляючи там легко - потрібно приїхати до станції метро 4.Levenl (це зелена лінія), вирушайте сходи на правильному виході. Ви відразу вводите підземну частину Сапфіра.
Вам потрібно дорівнювати B1 - це -1 поверх. Є каса, де потрібно сплатити 18 ліраса (близько 9 доларів) на ліфт до верхньої підлоги.
Ви йдете вгору, і перед вами відразу буде тераса зі скляними стінами. Багато людей обмежені ним, але... Ви можете перейти до даху. Недалеко від ліфта, подивіться на маленькі білі двері з знаком «54 поверх». Похабно підштовхувати її і піднімати сходи до вершини.
Все Стамбул без скла.
Поставити штатив і насолоджуватися зйомки неймовірно красивих нічних панорам.

Всі ці хмарочоси в нічних вогнів і зверху будуть виглядати дуже круто.
Я поставив цю фотографію на пост, щоб показати її з вище.

р.

Ви побачили захід сонця вчора, тому я не повторю.
Тут я покажу лише деякі кути, які я не показував раніше, а також як картина змінюється з настанням темряви.
Нижче наведено два хмарочоси на правій стороні попереднього фото

Будинки знижуються з максимальним збільшенням мого 100-400.

р.

І є дві сині хмарочоси з фото No 4. (які зліва), а поруч стоять на них третій.

Moonrise над Стамбулом.

Р.

Ніч. Місто стає все більше і більше вогнів.

р

Пар від газових котлів. Ті дві сині близнюки з 4-го фото.

р.

Повна панорама фото #4, але тепер з вершини. Про годину після заходу сонця.

Освітлені вулиці і траси виглядають як molten lava.

р.

І цей кут в цілому, як гарячий вулкан з поширенням річок lava

Довгий вплив і ще більше вогню.

Потоки Стамбульського вогню

Султан Мехмед Фатих

Нічний оргазм Стамбула

Р

й