Литовські журналісти розголошують міф хаосу в Сочі: є шик і блиск

Литовські журналісти розголошують міф хаосу в Сочі: є шик і блиск
Чудові волонтери, ніжний морський повітря, модні готелі. І в той же час - будівельники, які бездоганно намагаються завершити роботу на різних об'єктах. Столиця Олімпійських ігор Сочі – місто контрастів.
Сочі, або скоріше його передмістя Адлера, в якому працює аеропорт, проводиться Олімпійський парк і Олімпійське село, сьогодні разом з латвійською делегацією на чартерному рейсі авіакомпанії Air Baltic прилітають литовські спортсмени зустрілися з весняним теплом - на термометрі було 8 градусів тепла. У горах, де розташовані лижники, лижники і біатлети, це дещо класний.
Незважаючи на те, що світові ЗМІ повні звіти та звіти про хаос та незакінчену роботу в столиці Олімпійських ігор, Литовські ще пощастило. Процедури з акредитації в аеропорту проводилися оперативно, а пізніше всі ті, хто прибув без проблем або проблем, які прибули до місця проживання.
Готель «Горки Панорама», де журналісти з Литви оселилися, розкішають. З фрікулярної, де можна піднятися в місто Горького-2, в готель, волонтери прибувають на електромобіль. Не потрібно турбуватися про багаж – вони доставляються з автобуса безпосередньо до реєстру.
Правда, коридори є повними будівельниками, які бездоганно намагаються завершити все вчасно - в деяких місцях дроти все ще приклеюються з стін, співробітники готелю покриваються в номерах, завдяки яким з'являються пульти дистанційного керування, ложки, сміття. Однак крани - чиста вода, відмінна Wi-Fi, є чайник, холодильник, кава і чай.
Милосердя для життя і умов праці не прихована фотографом Альфредасом Пладісом, який особисто бачив більше однієї Олімпіади.
«Дуже мій шлях до готелю і кімнати в моєму розпорядженні. Я фотографував своїх колег. Я не знаю, це довгий час, оскільки я мав такі чудові умови. І в цілому все готове - шик і блиск. Тим не менш, очищувач прийшов, дуже шкода, що не було ложок. Телевізор є там, холодильник працює, вода доступна, вентилятор шпинделя, теплий і з вікна - казковий вид на гори, але це найближчий час, він сказав, що обмін фотографіями з DELFI.
За його словами, в кімнаті є два ліжка, є праска, шафи, мінеральна вода.
«Так, міфи про страшну картину були розбиті... принаймні, журналісти з Литви», - сказав він.

Джерело: en.delfi.lt