Викладання кошеня в туалет

Якщо ви коли-небудь спробували навчити вашу кошеню, щоб піти про свій бізнес в туалеті, ви, ймовірно, зіткнулися з реальним головним болем і м'якою. Однак цей процес може бути виконаний досить безболісно і елементарно, якщо ви дотримуєтесь простих інструкцій автора. Я раджу дізнатися про метод викладання вашого вихованця, щоб зробити без піддонів і наповнювачів.
Щоб зробити це, набравши запит в Yandex і слідуючи першим посиланням, перегляд відео та читання відгуків, замовили цей вид аранжування.

Спочатку він знімав старий лоток і заливив наповнювач в «розробник». Я кладаю його в місці, де був старий лоток, щоб кішка не відчувала стресу і звикла до нового туалету.
Наповнювач "Барсик кристал", композиція, що прочиталася в Інтернеті, тому не хвилювалася про блокажу.

38069,000

Пристрій розташовувався поруч з місцем майбутнього туалету.

Про свій маленький бізнес прийшов вчасно. Спочатку трохи не вводять зміни, але орієнтуючись на запах, почали звичаїти наповнювач.

Через деякий час він сидів, тим самим підтверджує успіх 1-го етапу навчання.

Так лоток кладуть на 5 днів, щоб звикнути до кота. Тоді прийшла друга фаза. Це був найінтенсивніший, як показує моя практика.
Перенос лотка до туалету безпосередньо. Для цього сидіння піднято, укладаємо лоток, а сидіння опускається.

Кіт використовується для переходу в туалет і почав мовлення: Де знаходиться туалет?
Я мав допомогти йому і показати його, де він пішов. Він відчував знайомий запах наповнювача, але ні в якому разі він хоче зробити свій бізнес.

Але, як кажуть, природа взяла свій курс. Після роботи по квартирі він зрозумів, що йому потрібно. Я стрибав на лотці і зробив мене.
Варто згадати про те, що з часу ми кладемо звичаї в туалеті, ми самі почали відчувати певні незручності з процесами фізіології. Колись я збираю його і повернувся назад. На підлозі біля туалету також було багато наповнювача, але результат тренінгу варто. Продовжити

Про 5 днів пізніше, коли кішка нарешті звикла до гніздування в туалеті, він почав вирізати кола. Це основа залежності, як поступово збільшуючи простір, робить кішки звикли.

Ще 5 днів.

Коли отвір в приладі стало зручною для потягування лапи, кішка відразу почала дивуватися що там. Так звикли до запаху туалетів людини.

Картина наповнення пристрою рідиною протягом дня. Наповнювач натурально очищається в отвір, промивається відразу в туалет і заливається новим в кінці дня.

Ще 5 днів наркоманії. Цього разу щось вирушило неправильно і я ріжу 2 замість одного. Оскільки матеріал є трохи товстим ламким пластиком був трохи некомфортний для різання. Але нічого страшного не сталося - кот не помітив суглобів і продовжував своїх походів, навіть розвиваючи позу для туалету.

р.

5 днів. І прийшов етап, коли нічого не зрізати, і ви можете тільки додатково розібрати, але не відкинути. У випадку, якщо кішка не вистачить. Але за моїми спостереженнями він вже звик до ведення бізнесу в позі і не надихнув страху. Зацікавився процесом.

Після 5 днів я поховав пристрій на балконі, чекав результат моїх експериментів. 3-х днів не змогли зрозуміти, чи він прокинувся там чи ні, прогулявся по квартирі і спокушає все раптово десь в запасному місці. Все це пішов до тих пір, в темряві вночі я почув мурмур в туалеті. Я йду, і він сидить там і насолоджується процесом. Навчання було легко і швидко. Починався на початку січня, до кінця кішка вже збиралася в туалет.

Джерело: volchok13

-img16----

Джерело: рибальська сітка