Verbal Duel Російська Федерація - США

Представники Росії та Сполучених Штатів Америки при обміні барбами через американський посол запрошують членів групи «Піх Ріот».
Зустріч з членами панської групи в Нью-Йорку була організована за ініціативою представника США до Сполучених Штатів Америки. U.S. Місія Spokesman Curtis «Не більше половини години» обговорювали «вальні тенденції в кримінальному праві Росії, а також державні дії, спрямовані на пригнічення дезентності та боротьби з громадськими організаціями, які захищають основні права людини. й
У відповідь на запит від журналістів прокоментувати цей захід, представник Російської Федерації до ООН Віталій Чуркін зазначив, що він дивився, що американський посол ще не приєднався до групи панк.
«Я думаю, що вона могла влаштувати мову для них у Національному соборі у Вашингтоні, або навіть поїхати на світовий тур разом», - сказав він. За словами Віталія Чуркіна, програма такого туру може бути досить великим.
Перший собор святого Петра в Римі, потім можливо, Мекка в Саудівській Аравії, і в кінцевому підсумку гала-концерт на Західній стіні в Єрусалимі. Я буду розчарований, якщо посол влади не змогла зробити це. й

Джерело: рибальська сітка