Історія про те, як боротися з проблемами

Професор почав свій урок, взявши склянку води в руці. Він захопив його, щоб кожен міг бачити його і просити студентів:

до Скільки ви думаєте, що це скляні ваги?

Аудиторська аудиторія

- Про 200 грам! Ні, 300 грам, я думаю. Або, можливо, все 500! Розпочалися відповіді.

- Я дуже не знаю, поки не зважаю. Але зараз не потрібно. Моє питання, що відбувається, якщо у мене є скло, як це протягом декількох хвилин?

- Ніщо!

- Про це заявив професор. Що робити, якщо я тримала це скло в моїй зовнішній руці протягом двох годин?

- Ваша рука почне боляче.

до Що робити?

- Ваша рука стане онімом, ви будете мати сильний розлад м'язів і параліч. Ви навіть можете перейти до лікарні, один студент сказав.

до Як ви думаєте, що вага скла буде змінюватися, якщо я протримую цей день?

- Ні! Студенти відповіли

до Що робити, щоб виправити все це?

- Просто поставте скло на стіл! один студент - сказав він

до Так! професор відповів щасливо. Це випадок з усіма проблемами життя. Подумайте про проблему протягом декількох хвилин, і це буде для вас. Подумайте про її протягом декількох годин і вона почне смокчувати вас. Якщо ви думаєте, що весь день, то вам буде паралізувати.

Ви можете думати про проблему, але зазвичай це не призводить до будь-якого. Її вага не буде вниз. Тільки дія може вирішити проблему. Вирішити його, або покласти його біля. Не існує точки носіння важкого каміння, що паралізують вас.