1002
Історія про те, як боротися з проблемами
Професор почав свій урок, взявши склянку води в руці. Він захопив його, щоб кожен міг бачити його і просити студентів:
до Скільки ви думаєте, що це скляні ваги?
Аудиторська аудиторія
- Про 200 грам! Ні, 300 грам, я думаю. Або, можливо, все 500! Розпочалися відповіді.
- Я дуже не знаю, поки не зважаю. Але зараз не потрібно. Моє питання, що відбувається, якщо у мене є скло, як це протягом декількох хвилин?
- Ніщо!
- Про це заявив професор. Що робити, якщо я тримала це скло в моїй зовнішній руці протягом двох годин?
- Ваша рука почне боляче.
до Що робити?
- Ваша рука стане онімом, ви будете мати сильний розлад м'язів і параліч. Ви навіть можете перейти до лікарні, один студент сказав.
до Як ви думаєте, що вага скла буде змінюватися, якщо я протримую цей день?
- Ні! Студенти відповіли
до Що робити, щоб виправити все це?
- Просто поставте скло на стіл! один студент - сказав він
до Так! професор відповів щасливо. Це випадок з усіма проблемами життя. Подумайте про проблему протягом декількох хвилин, і це буде для вас. Подумайте про її протягом декількох годин і вона почне смокчувати вас. Якщо ви думаєте, що весь день, то вам буде паралізувати.
Ви можете думати про проблему, але зазвичай це не призводить до будь-якого. Її вага не буде вниз. Тільки дія може вирішити проблему. Вирішити його, або покласти його біля. Не існує точки носіння важкого каміння, що паралізують вас.
Як ви продаєте 20 греків на 200?
Якщо ви не прийняли ці звички, то тепер це час! Корисні поради для тих, хто обіцяє і зробити.