Зйомка в Московській школі: історії очей і хронології подій

3 лютого в Московській школі No 263, студент 10 «А» Сергій Гордєв зняв і загинув географію вчителя Андрея Кирилова, забрав 20 студентів хостування і пізніше загинув офіцер поліції Сергій Бушуєв. Про цей страшний інцидент написав багато медіа, що супроводжується фото хлопця, знайденим на просторах соціальної мережі. Як виявилося, хлопчик був тільки знаряддя вбивця, але ланцюгова реакція не була припинена, студент почав отрути. Нижче я збираю для вас нові матеріали на цьому високому профілі.

Хронологія подій виглядає так:
Навколо он, людина озброєна гвинтівкою і карбідом введено в будівлю Московської школи 263. По-перше, було повідомлено про батько одного з студентів, пізніше він став чітким - судом було зроблено студентом школи. Підійшовши в його охорону, він відлякувся, натискаючи затвор, і пішов в приміщення, де його однокласники зняли урок.
У коридорі юнака знімала на одному з вчителів, які загинув на місці. Викладач географії Андрій Кирилов був не 30 років. З досвідом роботи з викладачем, озброєним хлопцем вступив в офіс і займав клас 20 своїх однолітків.
В Отрадному прибули охорону праці. Після 4 хвилин поліція зламала в клас, потім підліток знову відчинив вогонь - загинув 11 пострілів, загиблого офіцера Сергія Бушуєва і пораненого старшого сержанту Володимира Крохіна. У серйозному стані госпіталізовано вертоліт. Зараз лікарі Скліфонського інституту борються за життя.
Усі студенти та викладачі, які перебували в шкільній будівлі, були евакуйовані на час захоплення. Не було поранено під час операції. У цей час батько приєднався до переговорів, щоб звільнити халати, заблоковані в класі за допомогою нападників. Тоді назва загартування стала відомою. Тільки батько його може звинуватитити його, щоб класти руки, звільнити своїх однокласників і покинути до міліції. Упродовж години було випущено всі 20 студентів.
Слідчий комітет Російської Федерації відкрив кримінальну справу за трьома статтями: «Капка заручників», «суд», «порушення на життя правоохоронних органів». Про ідентичність озброєного підлітка почалися деталі.
Вивчився хлопчик. Невідомі мотиви його дії, можливо, що він мав емоційний розбиття. У той же час Міністр освіти Дмитро Ліванов, який на сцені надзвичайної ситуації заявив, що юнака не суперечила вчителям або однокласникам. Студент присвоєно психологічне та психіатричне обстеження, найближчим часом слідчі вирішили на обрання профілактичного заходу.
Школярка була озброєна невеликою калібровою гвинтівкою і мисливською гвинтівкою, що береться з батька. Зареєстровано зброю, повідомив голова МВС за Москву Анатолій Якунін. Але людські правозахисники вимагають покарати батька підлітка за те, що хлопчик міг вільно забрати руки.

Шед світло на ситуації однокласник Сергій Гордеєв:
«Сприяє географії, він хоче просити презентацію. Хлопці з нашого ряду переїхали на крайню, і ми залишилися біля дверей. Ме, художник і Леошка. Хтось збиває на двері. Андрій Миколаївич працює і відкриває. З'являється обличчя Гордеєва. Кожен починає рубати, клацання і сміятися. Андрій Миколайович не встигнути сказати що-небудь, коли Сергій вистрілив його на обличчі. Андрій Миколайович зробив пара поворотів, вибиваючи предмети та впав на підлогу, збиваючи кров. Гордєєв каже: «Я вже загинув опіку, сидіти спокійно». Тут приходить Валентина Миколаївна (учитель біології, бабуся), він вказував гармату на неї і розповів про неї. Він пішов на пульпіт. Андрей Миколаївич хропіння і глухий. Сергій: «І зараз питання про оцінку, чому він ще не мертвий?» Я загинув його.
І сказав він: "Всі дві точки" і знімає пару більше разів на Андрія Миколаївка. Тоді він почав сказати мені, що сталося йому. Він почав як дитину, коли він піднявся вірити в Бога як чоловіка, так як він читає і написав всілякі дивні історії. Після цього він почав захопити вертоліт і сідати на футбольному полі. Сергій знімався через вікно, близько 6 пострілів. Після того, як міліція прийшла до коридору, і він полонив пару пострілів (навіть поліцію), що він мав хости, і він буде стріляти в 15 хвилин, щоб він не був порушений. Він поїхав в нас весь час, але він каже, що він не збирається вбити будь-яку з нас просто для його пошуку. Тоді мій мама назвав і він почав кричати, кажучи, що він був божевільний і хотів померти, щоб дізнатися, що було в кінці. Свою маму сказали йому нічого після смерті. Бабця назвав, він підібрав телефон і почав говорити на динаміку. Вона попросила, «Саріоженко, чому ви йдете без куртки?» А Сергіжука прийшла в його пальму, щоб приховати свої гвинтівки і пакет сто раундів.
Після того, як його співробітник запросив йому взяти ті тіла. У коридорі допускається тільки Сергій. Андрій Миколайович лежав. Тексти пісень, а це означає: Тоді мій батько назвав і сказав він незабаром. Гордєєв дозволив йому приїхати, але без зброї. А поки ніхто не зателефонував йому, хоча він викликав весь час, він керував гарматою в нас і розповідав нам, як втомився від цього життя і хотів вмирати. Я запитав його, щоб вийти і відмовитися, але він відповів з деякими нецензурами, я не пам'ятаю точно. Він і його матір і батько були запропоновані, але він сказав, що він не був ідіотом, і він був би пов'язаний, і не буде шансів на інші помирання. Він був божевільний, запитуючи, якщо були хропіння.
І прийшов мій батько. Я підійшов у двері, побачив Андрій Миколайович і посміхався. Ми сказали, що привіт до нього. Він відчув, як він збирається втратити свідомість. Але він сказав, що він хворий, він тепер блювота і попросив для раковини (який був біля пульпіту). Він пішов на мийку, потім до пульпіту, і вкрити себе. Я відчував себе безпечно в часі і, ймовірно, штовхнув Leha, щоб запустити один раз в 10. Leha сказав, що він не буде працювати, тому що він стріляє нас. І попросив, що пішов неправильно, де він пішов неправильно? І після 30 секунд він засудив Ґордеєву, щоб дати йому дві гвинтівки, і батько його переніс їх і кинув їх в коридор. Гордєєв пішов з однією гвинтівкою, яка мала 3 раунди. На м'якоті, і батько закрив нас, і вони говорили на 40 секунд. Тоді батько прийшов до нас, і сказав нам про те, щоб вижити один раз. І ми почали виходити.

Інтерв'ю з очевидністю до зйомки — з однокласним Сергієм

Хлопець в червоному жакеті, фото якого циркулювали всі медіа як фото Сергія Гордєєва і покликаний показати нам всю чистоту, доброту, духовність, беззахисність і подарованість Сергія Гордеєва. По суті, це картина абсолютно іншого хлопця, від якого зараз в метро і магазинах і на вулиці, люди соромляться від страху.

4 лютого Gordeev опублікував звернення до всіх на своїй сторінці Vkontakte і фотографував Komsomolka своїми руками, де його фото на передній сторінці.

р.

990 Р

І ось реальний Сергій Гордєєв, який зараз перебуває в утриманні. Порівняти його на фото, що було так важко розміщувати в медіа.

-img14---

5 лютого на сайті Komsomolskaya Pravda з'явилася відмова.
З повагою, Сергій Гордеєв. 4 лютого ми друкуємо фото, яке, як ми припустимо, зображує Сергій Гордєєв, який заснував зйомки у столичній школі No263. На сторінці Сергія Гордеєва на сторінці «Вконтакте». Як виявилося, цей молодий чоловік є іменаком «шкільного шутера», але не має нічого спільного з цим сюжетом. Як і багато наших колег у ЗМІ, ми зробили незадовільну помилку. Соціальні медіа – це відповідальна річ. Редакційна колегія «КП» апологує Сергія Гордеєва.
Комсомол Кравда

-img15---

Джерело: www.kurer-sreda.ru