1056
ТОП 20 CIAT FINE
1) Життя занадто коротке, щоб провести на дієтах, життєрадісних чоловіків і поганих настрою.
2) Чи знаєте ви, чи подобається юнака? Спрощіть вечір з ним. Коли ви отримуєте будинок, роздягання. Покиньте штани до стелі. Наклейка? Тоді вам подобається.
(3) Багато людей скаржаться на їх зовнішній вигляд, і ніхто не скаржаться на свої мозок.
(4) Є люди, які просто хочуть приїхати і просити, якщо важко жити без мозку.
(5) Жінки не слабше сексу, більш слабкий секс загнати дошки.
(6) Все моє життя я був рубаним із припливних людей. Особливо жінки. Ви ніколи не знаєте, як поговорити з ними без отримання рівня.
7) Пам'ятайте, коли я сказав минулого року, що життя була сором'язливою? Ну, був марципан.
(8) Раневська запросила: що найважчішим для неї?
до О, найважче, що я робити перед сніданком, вона сказала.
до Що це таке?
- Вибираючи ліжко.
(9) Оптимізм – відсутність інформації.
10) У моєму жирному тілі сидить дуже тонка жінка, але вона не може вийти. І дав мій апетит, здається, що життя речення для неї.
11) Щоб досягти успіху в житті, жінка повинна мати дві якості. Він повинен бути розумним, щоб бути схожим на стильних чоловіків, і достатньо, щоб бути схожим на розумних чоловіків.
12) Сім'я замінює все. Тому перед тим, як почати це, ви повинні подумати про те, що важливіше вам: все або сім'я.
(13) Раневская колись запросив Tanya Shcheglova, інженер професії, щоб пояснити її чому залізні кораблі не змивалися. Таня намагалася згадати про Руневське право архімів.
до Що ви, шановний, у мене була зневодка, рясно простягається Фаіна Георгіївна.
- Чому, коли сидять в лазні, вода переміщується і заливається на підлогу?
- Бо у мене є велика дупа, Раневская відповіла сумно.
14) Їхній чоловік, мій дорогий, завжди ревнощий тільки потворний, і ми красиві не так багато, ми дивний.
15) Якщо жінка ходить з головою вниз, вона має коханець. Якщо жінка прогулялася з головою, вона тримає кохану. Якщо жінка тримає голову прямо, вона має коханця. Якщо жінка має голову, вона має коханець.
16) Мед, якщо ви хочете схуднути, їсти голий і перед дзеркалом!
17) Говорити і думати про мене, як ви, будь ласка. Де ви бачите кота, яка зацікавила про це мишей?
18) Коли я чекаю, я буду робити абсолютно нічого. За перші кілька місяців я сидю на скелястому стільці.
до А потім?
до А потім починав скелястий.
19) Друга половина має мозок, ас і таблетки. Я був спочатку цілим.
20) Якщо ви одружилися, Аліошенко, то ви дізнаєтеся, що щастя. Але це буде пізно.