Пишіть думу форму на шматку паперу.
Наприклад:
«Я дуже чарівна людина.
Від мене вражає внутрішній світ чарівності, любові і статі.
Я об'ємна істота.
Я приваблю чоловіка до мене.
Моя людина знайде мене.
Покладіть склянку води на цей лист. Потріть руки, перемістіть їх акордоном, уявіть між долонями щільний згущувач, як повітряна куля. Це ваша енергія. Помістіть руки з боків скла без дотику. Говорячи, поклонятися або усвідомлювати себе, і з переконанням, ця думка-форма, появляючи своє значення якомога простіше. Потім пити воду. Робіть цю процедуру вранці, після прокидання, і ввечері перед сном. Ваша думка буде виконана.
Я перевірила цю методику багато разів з різними думними формами. Він працює дуже важко.
Звісно, будь-які форми думки можуть бути використані. Зробіть їх самостійно, що ви хочете зробити. Наприклад, якщо у вас вже є пара, замініть «Я приваблюю ...» з «наче мене» або «Я маю приємний зовнішній вигляд, я виглядаю привабливо, і кожен день він краще і краще». Як швидко реагувати на реальність.
Не можна використовувати "не". Уважна форма повинна бути життєздатною. Тексти пісень, а це означає: І не анотація і слово побажання. Все повинно бути специфічним, лаконічним і спрямованим на одну мету. Якщо у вас є кілька цілей, бажано встановити тільки для кожного скла води. Наприклад, сьогодні ви працюєте з однією метою, завтра з іншим. Або вранці з одним, вечір з іншим.
І якщо продумана форма спрямована на загоєння, то вода стає загоєння - набуває властивості препарату для захворювання, яке ви плануєте вилікувати, і направляється прямо на потрібну адресу. Походження хмільної води схожа.
Папір також має свою функцію. По-перше, коли ви не просто промовляєте форму думки, але напишіть її вниз, вона набуває додаткової потужності. По-друге, навіть одне слово приклеєне до контейнера води, заряджає воду з інформацією, властивою значенням цього слова. Кластери, які утворюються в цьому випадку, можна побачити під мікроскопом після заморожування. Відомі експерименти показали, що такі слова, як «люби тебе», «завдяки», «хелло» генерують сніжинки божественної краси, а негативні слова – потворний лід. Чому це відбувається, ми можемо тільки дивувати. Це не Бог, але Бог буде. Звісно, головна роль тут відіграла намір особи, яка знає слово, коли він пише і вставляє його на контейнер.
Нарешті, енергія рук посилюється і локалізує намір, викликаючи воду швидко заряджати і ефективно. Інформація, що записана в воді, буде поширюватися по всьому тілу і коригувати морфологічне біополе до випромінювання заданого наміру. Не хвилюйтеся, якщо ви не відчуваєте щільний згуст енергії. Не працює зараз – це буде після тижня навчання. Крім того, вода не обов'язково має сильний вплив. Важко розмістити склянку між руками.
Таким чином, у вас є потужна техніка, яка працює не гірше «інтенсивного генератора», яка буде розглянута пізніше, де морфологічне поле накачується пасом рук. Скло водної техніки набагато простіше і не вимагає енергетичних навичок. Я не даю його перед, бо я хотів ретельно перевірити на практиці себе. Дуже дякую!