Позитивний Дале Карнегі Подумаєте: «Сьогодні!»

р.
1,1 км Сьогодні я буду щасливим. Щастя в межах нас; це не результат зовнішніх обставин. Чоловік тільки щасливий, як він вирішив бути щасливим.

2,2 км Сьогодні Я намагаюся адаптуватися до життя, що оточує мене, і я не намагаюся адаптувати все до мого бажання. Я приймаю свою сім'ю, моя робота, обставини мого життя, як вони, і я спробую жити до них.

3. У Сьогодні Я буду подбати про своє тіло. Я навчаюся, подбати про своє тіло, уникати шкідливих впливів і думок. Моє тіло буде виконувати всі мої вимоги і установки.

4. У Сьогодні Я збираюся зосередитися на розвитку мого розуму. Я навчаюся щось корисно. Я не маю лазісу для психічної роботи. Я прочитав з інтересами, що вимагає зусиль, думки, концентрації.

5. Умань Сьогодні Я збираюся зробити моральне самовдосконалення. Щоб зробити це, я буду робити щось добре і корисно для кого-небудь і зробити два речі, які я не хочу зробити.

6. Жнівень Сьогодні Я буду любити всіх. Я спробую виглядати так само, як я можу, бути доброю і щедрою з похвалою, не забирати на людей і спробувати їх виправити.

7. Про нас Сьогодні я спробую жити тільки на сьогоднішній день, не намагаюся вирішити проблеми мого життя одночасно. Я можу легко зробити будь-яку роботу, навіть рутину.

8. У Сьогодні я збираюся викласти мій порядок, я збираюся писати те, що я збираюся зробити кожну годину. Ця програма буде зберігати мене від хати і неприпустимості, навіть якщо я не можу це зробити.

9. Навігація Сьогодні Я проживаю протягом години, і спробувати розслабитися.

10. Сьогодні Я не буду боятися власного щастя. Я буду любити і вірити, що я люблю мене.
Дуже зручно читати його, чітко і повільно, вранці.

На щастя немає перешкод. Зовнішні події не можуть викликати нічого. Виконується творчим принципом, властивим Вам. Кожна думка є причиною, і кожна нова причина викликає нову дію. Вирішуйте, щоб вибрати щастя! Найщасливіша людина - це той, хто завжди робить все на найвищому рівні.